2777
2789
عنوان

دیابت و ازدواج

2195 بازدید | 16 پست

سلام خانما کسی هست که دیابت نوع یک داشته باشه و ازدواج کرده باشه .دوستم دیابت داره و الان خواستگار  داره نمیدونه چطور مطرح کنه و میترسه که بعد فهمیدن پا پس بکشن 

دختر زمستانم ......منو یک روز ابری 😍😍😍😍

یعنی قندشون چنده؟

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید حتما مطرح کنه

ازدواج دوست من بخاطر اینکه پدرش دیابت داشت و ارثی بود به هم خورد

اگر نگه فریب در ازدواجه و مرد میتونه برتحتی همسر رو طلاق بده(بدون هیچ حقوقی)

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

من دارم...

نامزدم هم همه جوری همراهیم میکنه و تو کنترل دیابتم فوق العاده کمکم میکنه...

و من به هیچ عنوان دیابت رو یک نقص نمیبینم...

صادقانه بیان کنه که این بیماری رو داره و به طرفش حق انتخاب بده....

و اگه خواستگارش نپذیرفت ذره ای خلل تو اعتماد به نفسش ایجاد نشه...

بالاخره نمیشه از هرکسی توقع آگاه بودن و مردونگی داشت...

کسی که میخواد به خاطر چنین مشکلی پا پس بکشه همون بهتر بره که بره!

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
میگم چ اشکالی داره دیابت داشته باشه مگه مشکلی ایجاد میکنه تو زندگیشون

بعضی از انواعش ارثی هست به بچه انتقال پیدا میکنه

خب دیابت هم کنترل نشه عوارض بدی از جمله نابینایی از کار افتادن کلیه و غیره داره

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌
من دارم... نامزدم هم همه جوری همراهیم میکنه و تو کنترل دیابتم فوق العاده کمکم میکنه... و من به هیچ ...

بهترین کار رو کردین که گفتین

یکی از اقوام ما با دختری ازدواج کرد که فهمید مبتلا به سرطان لنفاوی بوده و نگفته...شرایط بدی بود

بهترین کار رو کردین که گفتین یکی از اقوام ما با دختری ازدواج کرد که فهمید مبتلا به سرطان لنفاوی بود ...

زندگی که با دروغ شروع بشه که زندگی نمیشه...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
زندگی که با دروغ شروع بشه که زندگی نمیشه...

نه اینکه بخواد دروغ بگه نمیدونه چطور مطرح کنه .دوستم هیچوقت  نذشته اطرافیانش بفهمن فقط مادر و پدر  و خواهر و برادرش میدنن حتی عروس و داماد نمیدونن .تا الان مستاصله میگه میخوام جواب منفی بدم اگر بفهمن و نخوان  میشکنم 

نه اینکه بخواد دروغ بگه نمیدونه چطور مطرح کنه .دوستم هیچوقت  نذشته اطرافیانش بفهمن فقط مادر و پ ...

عزیزم دوستت قبل از هرچیز باید رو تفکراتش کار کنه و دیدگاهش رو نسبت به مرضی تغییر بده...

چه دلیلی داره عروس و داماد ندونن!!! من خیلی وقتا انسولین لازم داشتم به دامادمون گفتم رفته برام خریده...یا یه موقع قندم بیفته زن داداشم سریع پا میشه برام یه چیزی میاره بخورم....

اتفاقا اطرافیان وقتی بدونن خیلی بیشتر حمایت میکنن و حواسشون به آدم هست...

بیماری ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد و دلیلی واسه پنهان کردنش نیست...

لازمم نیست تو جمع مطرح کنه به خود آقا پسر بگه و یه توضیحی هم راجع به بیماری بده....

به دوستت بگو یکم قوی باشه دلیلی نداره اگه یه پسر نخواستش بشکنه....

عزیزم دوستت قبل از هرچیز باید رو تفکراتش کار کنه و دیدگاهش رو نسبت به مرضی تغییر بده... چه دلیلی دا ...

عزیزم واکنش خانواده همسرت خوب بود ؟