2777
2789
عنوان

آینده

95 بازدید | 15 پست

من تازگیا خیلی نگران آینده مم .نگران درس و شغلی که قراره داشته باشم .زندگیم .سرنوشتم و خلاصه جوری شده که فکرم شب و روز شده همین.مامانمم هی میگه ازدخترخالت ودخترداییت یاد بگیر که فلان جورن و... دیگه خسته شدم .چیکار کنم به زندگی عادی وشادیم برگردم.کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مگه دختر خالت و دختر داییت چجورین که تو نیستی ؟ این مقایسه های الکی رو بریز دور واسه خودت زندگ ...

دخترخاله تو باکو دندانپزشکی میخونه.دخترداییمم توی درستش زرنگه تازه کنکورداده حالا اگه از یه چیز خیلی خوب در بیاد من موندم و مقایسه کردم بااین واون

اول ایتکه کاملا خودتو بشناس .باوراتو .هدفاتو شادیاتو غماتو همه رو بشناس .

وقتی خودتو بشناسی وباخودت اشتی کنی بیشتر ممشکلتون حله.

شروع کن نوشتن ویزای که میخوای بدست بیاری.

ما ادما سرنوشتمون دست خودمونه خدا بهمون قدرت فکر داده.

مامامیتونیم بهترینها رو داشته باشیم .به چیزی که میخوایم برسیم. همش بستگی به خودمون داره.

بنویس که نیخوای درایند چکاره شی چی بشی .

دوست داری بقیه باچه دیدی نگات کنن.

چقدر درامد داشته باشی. 

همرو بنویس. اولویت بندی کن. ببی کدوم هدفتو الا میخوای بدست بیاری کدومو چند سال دیگه. 

وقتی نوشتی برو دنبالشون سعی من براشون تلاش کن .شاد باش حس خوب داشته باش. 

کاری به حرف بقیه نداشته باش. اگه حرفای خوب انگیزشی ازشون میشنوی انتخابش کن .به روحیه میده بقیه حرفارو  به دید یه اشنباه ازبقیه درنظر بگیر .تحسم کن فکر کن به هدف رسیدی. ذوق هدفتو کن.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 
وااا چه مقایسه ایه اخه!؟ خوب پول بدن تو هم برو خارج درس بخون ( فقط رفتی دیگه برنگرد😁) دومی هم کو تا ...

نه مقایسه زیادنیست بیشتر خودم این روزادرباره آیندم دلهره گرفتم

کاری به مقایسع نداشته باش.

ببین چی میتونی ازشون یادبگیری.

ببین اونا چکار کردن.که موفق شدن چیزای خوبشو ازشون بپرس وتوهم استفاده کن.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی.