2777
2789
عنوان

بارداری

113 بازدید | 15 پست

سلام...من تو هفته ی قبلی دو سه بار اقدام کردم برای بارداری بعد الان خونریزی دارم (دقیق نمیدونم خون ریزیه یا لکه)درحالی که بیستم باید پریود بشم میشه بگید دلیلش چیه؟؟؟امکانش هست بخاطر امپولایی باشه ک روز هشتم،نهم و دهم پریودیم زدم؟؟مسلما لکه بینی حاملگی نیس با دو سه بار کسی به این زودی فک نکنم باردار بشه یا اگرم بشه اینقد سویع خودشو نشون بده...لطفا اگه میشه جوابمو بدید🙏🏻ممنونم🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دقیقا روزبعداقدامم خونریزی شد مثل علائم پریه

مت اصلا الانم وقت پریودیم نیست ،بیستم باید پری بشم ...ب نظرمم بارداری باردو سه بار اینقد سریع صورت نمیگیره 

مت اصلا الانم وقت پریودیم نیست ،بیستم باید پری بشم ...ب نظرمم بارداری باردو سه بار اینقد سریع صورت ن ...

منم پریم ده 15روزدیگه بوده.البته بی بی ام زدم منفی بود.تورابطت شدیدبود؟

منم پریم ده 15روزدیگه بوده.البته بی بی ام زدم منفی بود.تورابطت شدیدبود؟

ن من فک نمیکنم به این خاطر بوده باشه،من چن باری قبلا اقدام کردم برا بارداری نتیجه نگرفتم رفتم دکتر سه تا امپول داد گفتش که روز هشتم ،نهم ،دهم پری بزن بعد از دو روز اقدام کن برا بارداری ،بعضیا میگت بخاطر این امپولاس تخمکات بارور شدن افتادی رو خونریزی،حالا نمیدونم وایه لانه گزینی هستش یا بارداری ..گیج شدم 😪

ن من فک نمیکنم به این خاطر بوده باشه،من چن باری قبلا اقدام کردم برا بارداری نتیجه نگرفتم رفتم دکتر س ...

احتمال لانه گزینی هست ولی من خودم احتمال میدم ک تغییرات هورمونی باشه بیشتر

احتمال لانه گزینی هست ولی من خودم احتمال میدم ک تغییرات هورمونی باشه بیشتر

خودم احتمال میدم لانه گزینی باشه چون درست چن روز بعد از همون سوزنا که برای بارداری زدم اینطوری شدم...

تا ببینیم خدا چی میخواد

سلام  منم دو ماهه برا بارداری اقدام کردم.این ماه سمت راست و پهلوم داره بدجور تیر میکشه.نمیدونم کیست گرفتم یا میتونه از نشانه های بارداری باشه.

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊