2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۴ ساله.. دیروز پریود شدم باز😭

چرا خدا به ما نگاه نمیکنه به این افغانی ها ده ت اده تا بچه میده ما باید تو انتظارش بسوزیم

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️
من یک عدد دائم الاقدام

وای چقدر امضات دلمو لرزوند راست میگی ماها با یه عالمه حسرت هم مادریم

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️
چرا خدا به ما نگاه نمیکنه به این افغانی ها ده ت اده تا بچه میده ما باید تو انتظارش بسوزیم

نمیدونم منک خسته شدم... وقتی ازدواج کردم همه دوستام مجرد بودن..الان اونا شکرخدااا بچه دار شدن من هنو نه.. 😑 خدا نگ داره براشون 

منم یه سال و دوماهه اقدام بدون نتیجه

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

بخدا همشونم سالمممم  یدونه سقطم نداشتن...من دورم افغان زیاده  خانمه میگفت دختر بزرگم با نامزدش  تو اتاق خواب بودن درد زایملنم گرفتم خودم رفتم تو اتاق اینقد شکممو فشاز دادم تا بجه دنیا اومد خودمم قنداقش کردم ..تا این حد😞😞

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
بخدا همشونم سالمممم  یدونه سقطم نداشتن...من دورم افغان زیاده  خانمه میگفت دختر بزرگم با نا ...

اره بابا شانس گند ما همه چیمون حرص و جوشه از خوده ازدواج و شوهره گرفته تا بچه و... 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792