2777
2789

من تازگی قرص رولاکس میخورم . من لاعرم ولی چون مشکل یبوست دارم دیر به دیر دستشویی میرم و همین باعث چاقیم شده بود . قرص رولاکس که میخورم نمیزاره غذا پیش از حد تو معده ام بمونه که باعث چربی اطراف شکم بشه . فوری زود زود میرم دستشویی . اشتهام هم رفته . درسته یه کم دل پیچه داره سخته ولی خوب بهتر از یبوست هست .شکمم کلی رفته تو .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من لاغر نمیشدم بهم گفتن باید سم زدایی کنی 

بعد پکیج C9 forever رو گرفتم تو تو ۹ روز ۵ کیلو کم کردم بعد گفت اگر میخوای بیشتر کم کنی قرص Therm forever 

که من ۳ ماهم ازون خوردم ۱۲ کیلو کم کردم! همشونم طبیعی بود 

مثل قرصای توی بازار ۱۰۰ تا ضرر دیگه نداشت!!

عزیزم من لاغر نمیشدم بهم گفتن باید سم زدایی کنی  بعد پکیج C9 forever رو گرفتم تو تو ۹ روز ۵ کی ...

عزیزم این پکیج که میگی از چه اصولی میگی هیچ ضرری نداره؟

وقتی شما عرض نه روز ، پنج کیلو کم کردی ، شک نکن که بی ضرر نبوده .

لاغری یهوویی شدیداً به میدان آسیب می‌رسونه 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
چند کیلویی قدت چند؟

قدم 170 و 63 کیلو هستم . میخوام کمتر بشم البته 72 بودم الان شدم 63. این دوروز که این قرص رو خوردم فکر کنم 61 شدم.

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
ازکجا گرفتی خدایی راست میگی یا تبلیغ میکنی

عزیزم خوب برین راجع بهش سرچ کنین پیدا کنین بخرین 

من فقط از استفاده خودم گفتم

مایلم بودین میگم از کجا گرفتم 😐

تنها مشکلیم که داره گرونه خیلی ولی همون پول دارو و دکترا در میاد!

عزیزم این پکیج که میگی از چه اصولی میگی هیچ ضرری نداره؟ وقتی شما عرض نه روز ، پنج کیلو کم کردی ، شک ...

عزیزم من کلی پیش پزشک تغذیه رفتم بعدم که به پیشنهاد دوستم گرفتم به دکترم نشون دادم گفت ضرر نداره مصرف کن!

من کلا غذا خوردنمم از اول زیاد نبود!