2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه همینطورم.اگه بتونی بخور سرکه بدی خیلی خوبه.فقط خیلی سخته.یا یه دوره آنتی بیوتیک سنگین بگیری 

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

وای که چند سالع دارم عذاب میکشم از سردرد ، دقیقا همین الانم سرم درد میکنه همیشه بعد از حمام سرم درد میگیره زمستون که دو روزی ی بار سر درد دارم ،، عریزم ب نظر من درمان نداره فقط باید مراقب باشی سرما به پیشانیت نخوره همین ،، من دو بار تا حالا رفتم دکتر ی بار رفتم پیش ی دکتر طب سنتی کلی بهم دارو داد ولی فایده نداشت، بخار اکالیپتوس خیلی خوبه ، عنبر نسا دود بده ، و رعایت کن 

وای که چند سالع دارم عذاب میکشم از سردرد ، دقیقا همین الانم سرم درد میکنه همیشه بعد از حمام سرم درد ...

اره درمان نداره فقط مدارا داره حالا من تابستونا بدترم اصلا الان انقدر حساس شدم که کسی تو صورتم هم فوت کنه اذیت میشم

فقط لطف خدا
یعنی به نظرتون سینوزیته؟گردنم هم انگار وزنه روشه

ببین مشخصه دیگه چون یه درد عفونی هست سر ادم سنگین میشه مثل حالت سرما خوردگی پیشونی اغلب دردمیگیره وصورت با باد ئاینا هم بدتر میشه

فقط لطف خدا