2777
2789

توبه کن و با قوت قلب ادامه بده و تکرار نکن 

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستان گل من یه سوال دارم🌸🌹

الان مثلا تو سایت میایید انواع ختم رو میذاریم و بچه ها شرکت میکنند... چرا قبل رسیدن به حاجت مون  به اصطلاح داریم نذر رو ادا میکنیم؟مگه نباید نیت کنیم برای نذر و وقتی حاجت مون انشاا... روا شد بعد نذرمون رو ادا کنیم...الان من گیج شدم خب🙈😅

دوستان گل من یه سوال دارم🌸🌹 الان مثلا تو سایت میایید انواع ختم رو میذاریم و بچه ها شرکت میکنند... ...

عزیزم من ختم وچله هارو میخونم مثلا میبینی وسطش حاجتم براورده میشه ..

خوب عزیزم ختمم باطل نمیشه؟؟؟

بستگی داره اخه چه گناهی باشه انشاءالله که نمیشه توبه کن و تکرار نکن نمیشه انشاءالله 

مثلا غیبت هس تهمت هس بستگی داره خدای نکرده طور مثال میگم گناه کبیره یا حق اناس یا رابطه نامشروع 

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 
عزیزم من ختم وچله هارو میخونم مثلا میبینی وسطش حاجتم براورده میشه ..

آره... من هم به همین امید شرکت میکنم مخصوصا که گروهی هست خوشحالم و برای همه دعا میکنم🌸💕

التماس دعا دوست مهربونم🌸🌸🌸

دوستان گل من یه سوال دارم🌸🌹 الان مثلا تو سایت میایید انواع ختم رو میذاریم و بچه ها شرکت میکنند... ...

خب اونم انجام میدیم مثلا من نذر کردم هر روز صلوات بفرستم تا حاجتم روا میشه بفرستم یعنی انقد متوسل بشم به ائمه و خدا تا حاجتمو بده که میده 

یا نذر میکنم سال دیگه اینموقع اتفاق خوب بیفته برام مثلا هزارتا صلوات میفرستم 

بستگی داره اخه چه گناهی باشه انشاءالله که نمیشه توبه کن و تکرار نکن نمیشه انشاءالله  مثلا غیبت ...

نه عزیزم خیلی گناه بزرگی نیست اما خب من خودم دکدل شدم .

آره... من هم به همین امید شرکت میکنم مخصوصا که گروهی هست خوشحالم و برای همه دعا میکنم🌸💕 التماس دع ...

چقد عالی😉😉😉منم هم گروهی شرکت میکنم هم تنها الان ختم124000صلوات دارم و چندتا چله ..

خب اونم انجام میدیم مثلا من نذر کردم هر روز صلوات بفرستم تا حاجتم روا میشه بفرستم یعنی انقد متوسل بش ...

چخوب😍😍😍😍😍عالیه این کار عزیزم امیدوارم حاجت رکا بسی قشنگم