2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شستن موهات تو حموم سخت نیس؟  ماشالا خیلی بلند و قشنگه

عادت کردم عزیزم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
برو ببین من زشتو😂😂

کدوم ص؟؟؟

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
خب الان کدوم گوریی بیا ببین دیگه 😑😑

به توچه ایششش😒😒

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
خب الان کدوم گوریی بیا ببین دیگه 😑😑

بازم ندید😂😂😂😂😂 فکر کنم تو دشوری گیر کرده😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من کفش خریدم سه چهارسانته ولی اگه زشته چشم نمیپوشمش 

زشت ک نه هیچی زشت نیس 

اگر عشقت می‌کشه بپوش بنظرم هرکس باید واسه دل خودش زندگی کنه 

بخاطر اینکه گفتی خیلی راضی نیستی از قد بلند گفتم کفش پاشنه بلند نپوش چون ب قدت اضاف میکنه بالاخره

ولی من طرفدار کسایی هستم ک ب نظر دیگران در مورد خودشون اهمیت نمیدن و واسه خودشون زندگی میکنن😃

Your smile is more beautiful than everything for me❤️
کدوم ص؟؟؟

ولکن عاقا دیگه😂😂😂

ابروها کمون...مماخ قلمی... لبا غنچه...شاسی بلند...سایز ۸۵...موها زیر باسن😌😌😌 تصور کن

سعادت نداره بابا ولش کن 😆 بیا اونور واسه خودم عکس بذار 😁

تو خودت بیا عکسای غارو بزار...بدو بدو منتظرم

به توچه ایششش😒😒

۵ به بعد تاپیک بزنیا...بزار شوهرارو راهی کنیم و یه دستی  به خونه بکشیم بعد....