2777
2789
ولکن عاقا دیگه😂😂😂 ابروها کمون...مماخ قلمی... لبا غنچه...شاسی بلند...سایز ۸۵...موها زیر باسن😌😌 ...

🙄🙄🙄کبراپلنگ تصورت کردم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سعادت نداره بابا ولش کن 😆 بیا اونور واسه خودم عکس بذار 😁

نه نه نزار شوهرم بیدار شد ...برم و بیام

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
۵ به بعد تاپیک بزنیا...بزار شوهرارو راهی کنیم و یه دستی  به خونه بکشیم بعد....

😂😂😂باچه

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
😒😒😟😟😟😭

😂😂😂ناراحت نباش منم نهال مشنگم

🙄🙄🙄کبراپلنگ تصورت کردم

کبرا مادر شوهرمه لامصب😂😂درسته کوتوله و بد قرارس اما اخلاقش پلنگیه😒💩

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
کبرا مادر شوهرمه لامصب😂😂درسته کوتوله و بد قرارس اما اخلاقش پلنگیه😒💩

عه واع چشام ضعیف شده با مادرشوهرت اشتباه گرفتمت😂😂😂

خب من میگم شما شانس آوردی من هرکی میادخواستگاریم کوتاه ترازخودمه،شمابراعروسی هاهم پاشنه دارنمیپوشیدی ...

آره دیگ خیلی ام بلند یجوری دیده میشه

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
زشت ک نه هیچی زشت نیس  اگر عشقت می‌کشه بپوش بنظرم هرکس باید واسه دل خودش زندگی کنه  بخاط ...

ولی من نظردیگران متاسفانه برام مهمه فامیلای مامانم کوتاهن وخیلی سرکوبم میکنن ولی مامانم میگفت این کفش قشنگه وهمه دوست دارن بلندباشن خریت کردم خریدم الآن پشیمون شدم ..