2777
2789
عنوان

مادر شوهر

235 بازدید | 17 پست

من باردارم و ویار شدیدی داشتم و حالم رو به راه نبوذ تازه چند روزه که وارد ۴ ماهگی شدم ویارم کمتر شده ، من تو دوره بارداریم مادرم پیشم نیست مادر شوهرمم اصلا زنک نمیزنه حالمو بپرسه و یا کاری و قدمی برام برداره از وقتی باردار شدم حتی ۱ بار هم مارو خونشون بابت شام دعوت نکرده اینم بگن مدل خانواده شوهرم اینه دعوت میکنن یرای شام اینطوری نیست خودمون بریم تا قبل بارداریم هر هفته شام یه شب اونجا بودیم ولی از وقتی باردار شدم اصلا دعوت نکرده زنگ هم نمیزنه احوال پرسی کنه چند وقت پیش هم سرمای بدی خوردم که از خواهر شوهرم گرفتم ولی نه مادر شوهر نه خواهر شوهر زنگ نزدن حالمو بپرسن ، در صورتیکه خانواده خوذم از بس نگرانم بودن صدبار زنگ میزدن ، چند روز پیش مادرش مربا و ترشی درست کرده بود با شوهرم فرستاد مادر شوهرم که قبلا بهم گفته بوذ درست کردم اژش تشکر کرده بودم ولی بعد فرستادنش چون اصلا اونا جویای احوالم نمیشن زنگ نزدم تشکر کنم حالا دیشب شوهرم با من دعوا و غر میزنه چرا به مادرم زنگ نزدی تشکر کنی یا مبگه بنایی داره چرا زنگ نمیزنی بهش بگی بیاد اینجا اخه خونش بنایی داره منم گفتم تو که پسرشی باید بهش بگی خودت بگو بیاد ، از یه طرفم حرصی شدم و گفتم در ضمن از من توقع زنگ زذن نداشته باش مگه من مریض بودم یه بار زنگ زد حالمو بپرسه یا باردارم و مامانم پیشم نیست برام کاری میکنه و حالمو میپرسه که من زنگ بزنم اصلا متطق سرش نمیشه فقط طرفداری مادرشو میکنه و با من داد و بیداد میکنه منم چون اونا محبت بهم نمیکنن دوست ندارم زنگ بزنم خستم گررن همشون میدونم که مادر و خواهرش پرش میکنن و میاد با من بداخلاقی میکنه و‌منطق سرش نمیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در اینکه کارشون درست نبوده شکی نیست ولی اگه بنایی دارن یه زنگ میزدی تعارف میکردی  

چون هرچند که همسرتون تعارف کنه  شاید اونا معذبن ودوست دارن خانم خونه بهشون زنگ بزنه 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

چی بگم. اما من بودم واس مربا تماس میگرفتم تشکر میکردم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
فقط میگم برن همشون به درک  اولش مادر شوهر خودم  بلند بگو آمین

بعدم مادر شوهر خواهر شوهر پدرشوهره من

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

کلا بارداری ما عروسا براشون خار داره😒...منم باردار بودم اومد خونم ۱ ماه موند نه غذایی درست میکرد نه کاری میکرد...فکن منم بوی پیاز سرخ شده بهم میخورد بالا میاوردم حالمو میدید پا نمیشد یه غذا درست کنه بگه این حالش بد میشه...از وقتیم اومده بود میگفت من نوه دختر میخواما...وقتی فهمید بچم‌پسره هی میگفت دومیو دختر بیار 😐پسرشم که طرفش بود میگقت مامانم اومده خونت مهمونه

⚡یک عدد بی برق...⚡

[QUOTE=98996828]در اینکه کارشون درست نبوده شکی نیست ولی اگه بنایی دارن یه زنگ میزدی تعارف میکردی   چون هرچند ک ...[/

حداقل اگه یه بار فقط به من زنگ میزد و حالمو مبپرسید خیلی اوضاع فرق میکرد میگفتم حق با شوهرمه من کوتاهی کردم ولی وقتی اونا محل به من نمیدن چرا من محبت کنم ، من به شوهرمم دیشب گفتم اونا یه قدم برام بردارن من هزار قدم برمیدارم ولی وقتی محل ندن چرا من خودمو کوچیک کنم

حسابی درکت می کنم ...چون منم تو دو تا بارداریام  خ بی محلییا دیدم ازشون اما.....

با فکر کردن به این چیزا روحیتو خراب نکن و حرص نخور ،با خودت فک کن حتما به خاطر مشغله تعمیرات و بنایی دعوتم نمیکنن.

عزیزم خوبی جایی گم نمیشه و خیر و برکتش به خودت بر میگرده تو خووب باش و خوبی کن ،با خودتم بگو ،فقط برای رضای خدا این کارا رو میکنم.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

عزیزم من میفهمم که رفتارشون واست ناراحت کنندس 

ولی به خاطر آرامش زندگی خودت سعی کن شما باهاشون با احترام و محبت رفتار کنی 

هیچکس از محبت کردن و احترام گذاشتن کوچیک نمیشه حتی اگر رفتار طرف مقابل بد باشه

شما درست و خوب و با محبت و احترام رفتار کن شوهرت هم وقتی رفتار خوب شما رو ببینه دیگه حق رو به اونا نمیده 

درضمن شما بارداری عزیز دلم ، سعی کن به چیزای خوب فکر کنی و اعصاب خودت رو خراب نکنی که اون کوچولوی توی شکمت هم آرامش داشته باشه

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
کلا بارداری ما عروسا براشون خار داره😒...منم باردار بودم اومد خونم ۱ ماه موند نه غذایی درست میکرد نه ...

دقیقا عوض اینکه مردا طرف زنشون باشن میرن طرف مادرشون تو شرایط ما که بارداریم خیلی وضعمون با ادم عادی فرق میکنه و نیاز به ارامش داریم ولی متاسفانه خانواده شوهر نمیزارن اسایش داشته باشیم فقط هم سوسه میان عوض اینکه به پسرشون یاد بدن هوای زنتو داشته باش بارداره بدتر میکنن ، بخدا همین خواهر ش انقدر به من حسادت میکنه و دورادور با سیاست شوهرمو پر میکنه اصلا نمیزاره شوهرم باهام خوب بمونه