2777
2789
عنوان

چکار کنم

62 بازدید | 3 پست

اومدم کلاس ارایشگری 

چون خونمون تازه آوردیم شهر دیگه هیچکس رو اینجا ندارم 

الان هر مدل مویی آموزش میده من فقط نگاه میکنم هیچکس ندارم ببرم درست کنم موهاشو 

بعدم چون بابلیس و سشوار و اسپری باید بزنیم موها کم کم داغون میشه منم موهام خیلی حساسه 

بخاطر همین از کارآموزا نمیتونم بخوام مدلم بشن 

چون اونا هم متقابلا ازم توقع دارن 

بنظرتون کله مانکن بخرم بدرد میخوره ؟؟؟ 

دیگه اینکه من با مدیر اونجا حرف زدم ک عصرها هم برم ارایشگا اما ارتباط اجتماعیم صفففففره اصلا نمیتونم با همکاراشون ارتباط بگیرم ک لا اقل باهام دوست شن و بتونم اونجا یسری کارها رو اشتراکی تو ارایشگاه انجام بدم ک دستم راه بیفته 

تازه چهار روزه دارم میرم کلا افسردگی گرفتم احساس میکنم خیلی احمقم 

...

سلام آره کله مانکن بخر 

عالیه

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید