2777
2789
عنوان

منو شوهرم دیشب

555 بازدید | 39 پست

خونه پدر شوهرم دعوامون شد سر یه چیز کاملا بی ارزش و بیخود مادرشوهرم پاشد بلند گف تو ساکت شو حرف نزن وقتی علی چیزی میگه نباید جواب بدی خیلی زبون درازشدی ها شوهرمم شیر شد

منم گفتم زنذگی خودمه خودم حق ندارم اظهار نظر کنم؟بعد گفتم اصلا زندگی منه هرجور بخوام باشوهرم حرف میزنم همونجور که شوهرم هرجوردلش خواست باهام حرف میزنه کسی هم چیزی نمیگه بهش

بعد رفتم بالا کیفمو برداشتم گفتم من میرم کلا

شوهرم ‌گف میبرمت خونه بابات (قهریم با خونوادم)منم گفتم اره ببر پاشدیم بریم تو راه اشتی کردیم بد رفتیم گردش شب ساعت3بود برگشتیم خونه حالام از صبح مادرشوهرم ی قیافه گرفته برام که نگو انگار من تو کار اون دخالت کردم...

حالا ب نظرتون چجور رفتار کنم باهاش اخه دائم باهمیم من بالای مادرشوهرمم ولی درکل باهمیم  😫😔

اشتباهی که کردی این بوده که بحثتون رو بروز دادید و اجازه دخالت دادین

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن بابا شوهرت مهمه باشوهرت خوب باش بزارمادرشوهرت ببینه دیونه شه

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞

ی جا زندگی میکنید؟

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

شما اول اینو یاد بگیر ، دهنت پر از خون هم بود جلوی پدر شوهرت و مادر شوهرت باز نکن. پیش اونا شوهرت هر چیزی گفت جواب نده یا بگو باشه....اینطوری کوچیک نمیشی مطمئن باش، فقط اجازه دخالت بقیه رو توی زندگیت نمیدی.حاضر جواب بودن هنر نیست ، به موقع سکوت کردن و به موقع صحبت کردن ارزشمنده.