2777
2789
عنوان

بهم بگیدچیکارکنم

217 بازدید | 9 پست

من طبقه بالامادرشوهرم زندگی میکنم حالاتصمیم گرفته طبقه خودشون روتغییربده ازنظربنایی وگچکاری واینا کلامیخادتغییرش بده.ب من میگن تووسایلتوجمع کن گوشه سالن تامابیایم بالا.یعنی من فرش ومبلام وهمه وسایل روحمع کنم ک ایناوسایلشون روبیارن بالاحتی میگه فرشاتوهم جمع کن .ولی من دلم نیست ازیه ظرف ناراحت اینم ک میخام برم خوزستان کسی روندارم اونجاازیه طرف ناراحت اینم ک نمیتونم حرفموب اینابگم ک من دوست ندارم خونه وزندگیم ب هم بریزه اینم بگم ک خیلی شلخته هستن امروزدیگه ازناراحتی افتادم گریه نمیدونم چیکارکنم باهاشون.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نظر شوهرت چیه؟ نمیشه یه اتاقو خالی کنی برا این کار.بقیه وسایلم یه جا دیگه بزارن

خونه مایه خواب داره بعدتخت خواب وبقیه چیزاموچیکارکنم.شوهرم هرچی بهشون گفت زنم دلش نیست اهمیت ندادن

خو مگ خونه تو پارکینگ یا انباریه ک وسایلشونو بیارن اونجا 

یه طبقه دیگه دارن اونودادن مستاجر ک پولی ازش بگیرن.شوهرم گفت بهشون اونونمیدادیدتامیرفتیدپایین بعدمیگه پولشولازم داشتیم پسرواسه اینجورمواقع خوبه