2777
2789
عنوان

خون دماغ شدن بچه

3281 بازدید | 16 پست

دخترم حدود ۵ سالشه چند وقتیه خییییلی بد خون دماغ میشه گاهی تا ده دقیقه یک ربع خون میاد اونم زیاد. آزمایش هم بردم خداروشکر چیزیش نبود. ولی وقتی خیلی گرمش میشه یا دماغش کیپ میشه یا دست میزنه به دماغش خون دماغ میشه اونم فقط از یه طرف بعدشم هول میکنه گریه میکنه خونریزیش بیشتر میشه. میترسم تو مهد یا خیابون خون دماغ بشه خیلی شدیده آخه. کسی نمیدونه چرا این اتفاق میفته؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از بچگی اینطوری بودم ولی الان خوب شدم داخل بینیش رو چرب کن منکه چون مویرگ های بینیم نازک شده بود& ...

یه مدت اینکارو میکردم . دیشب بینیش کیپ شد بعد خون دماغ شد... خودم فکر میکنم مویرگاش نازکه تا گرمش میشه خون میاد ازش

چی مثلا؟ دیروز چیز خاصی نخورد همون چیزای همیشگی

ممثلا شوهر من گریپ فروت و دوغ ک میخوره خحون دماغ میشه باید حتما بعدش ابغوره بخوره 

الان تابستونه زیاد خون دماغ میشن بخاطر خشکی هوا اگر از یه سوراخش خون میاد اشکالی نداره ولی ببرش دکتر چون میگی خونریزیش خیلی طولانیه

چه جالب...آره اگه گریه کنه طولانی میشه، اگه گریه نکنه زود بند میاد

عزیزم دختر شما خوب شد یا هنوزم همونطوره؟دختر منم به فاصله سه ماه دوبار اینطورشد تو خواب خیلی نگرانم😳😦

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم