منم همینطور.دوستمم سز شد اونم پیش یه دکتر معروف و چقد هزینه بیمارستان داد دچار چسبندگی رحم شد الان واسه بارداری دومش مشکل داره.یه اشنامونم موقع برش بد برش زده بود رو صورت بچه زخم افتاده بود
من درد طبیعی رو کشیدم مرگ رو تو اون ساعتا از خدا خواستم بدترین ساعات زندگیم بود بخدا بعد چند ساعت بچم پیپی کرد 😕داشت خفه میشد سزارینم کردن .سزارین با اینکه بعدش درد داری و اینا اما از درد طبیعی هزاران بار بهتره...فقط سزارین
جالب اینجاست اونایی هم که میگن فقط طبیعی موقعی که درد دارن میکشن همشون میگن عملم کنید غلط کردم
من درد طبیعی رو کشیدم مرگ رو تو اون ساعتا از خدا خواستم بدترین ساعات زندگیم بود بخدا بعد چند ساعت بچ ...
عزیزم خدا به ادم عقل داده دیگه این همه روش زایمان بی درد اومده چرا خودتو بسپری به عمل من سر بچم بیرون بود کوچکترین دردی نداشتم پنج سانت شدم بهم بی حسی توکمر تزریق کردن دردام کلا خابید یک ساعت و نیم بعدم زایمان کردم هیچی هم نفهمیدم از درد زایمان تا پنج سانتم ک ادم اصلا درد نداره یه درد گذری من ک به شدت راضی ام هزاربار دیگم بیارم طبیعی بدون درد انتخاب میکنم بالاخره خدا به ادم عقل داده ک استفاده کنه دیگه 😕
همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....