2777
2789
عنوان

آی وی اف

391 بازدید | 22 پست

سلام دوستان.. من امروز روز ۱۸ انتقال جنینم هست که روز ۱۲ انتقالم بتام ۱۸۰۰ بود.. امروز رفتم سنو گفت چیزی مشخص نمیشه ۱۰ روز دیگه بیا... نگران شدم اخه بتام امروز باید روی ۵۰۰۰ به بالا باشه .. به نظرتون نباید ساک مشخص میشد؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم.منم روز ۱۴ انتقالم هست روز ۱۲ بتام ۹۰۰ بود مال شما هم زیاد بوده.بنظرت احتمال دوقلویی هست؟من امرکز که روز ۱۴ هست دوباره آز دادم چون دکترم فقط گفته بود روز ۱۴...آز بده خودم عجله کردم.برای ساک هم فکر کنم زود باشه چون دکتر من بعد مثبت شدن دو هفته بعدش میگه بیا واسه ساک 

وای خدای من مبارکتون باشه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام عزیزم.منم روز ۱۴ انتقالم هست روز ۱۲ بتام ۹۰۰ بود مال شما هم زیاد بوده.بنظرت احتمال دوقلویی هست؟ ...

خودمم همین فکر و میکردم. ولی وقتی چیزی مشخص نشد ناامید شدم

نگران نباش....هر چند تو وضعیت خودمون همش تو استرسیم

من با وجود اینکه میدونم مثبته باز رفتم آز.از پریروز هی میخوام برم پیش دکارم که یه شهر دیگه س دوباره صبر میکنم میگم نه...وایسا سر وقت خودش برو.برای هم دعا کنیم...

[QUOTE=98978162]نگران نباش....هر چند تو وضعیت خودمون همش تو استرسیم من با وجود اینکه میدونم مثبته باز رفتم آز.از پر ...[/مبارکه عزیزم. الهی شکر. لطفا دکتر و مرکز ای وی اف رو معرفی می کنید؟

خدایا هزاران هزار سپاس بی پایان بابت هزاران هزار نعمت بی پایانت .خدایا شکرت که هر روز به مادر شدنم نزدیک و نزدیک تر می شوم.  

عزیزم مبارکت باشه. الهی شکر. رشد بتا عالیه. اصلا نگران نباش برا دیده شدن خیلی زود رفتی . چند روز دیگه صبر کن

عزیزم میشه بگین کدوم مرکز و با کدوم دکتر انجام دادین؟

خدایا هزاران هزار سپاس بی پایان بابت هزاران هزار نعمت بی پایانت .خدایا شکرت که هر روز به مادر شدنم نزدیک و نزدیک تر می شوم.