2821
2789
عنوان

ازمون شهر

153 بازدید | 19 پست

کسایی که دفعه چهارم یا پنجم قبول شدین الان پشت ماشین میشینین؟؟بلدین؟؟من هنوز قبول نشدم ولی حس میکنم اگه دفعه چهارم قبول شم ینی کلانمیتونم پشت ماشین بشینم

ن اینجوری نگو اینطوری بگی دیگه نمیتونی بشینی😶😶

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منو که سه بار امتحان دادم قبول دارم باز اول گند زدم از استرس ولی بار دوم و سوم با بهونه های الکی رد کردن،بیشتر افسرا همینن شانس بایدخوب باشه مهربونش بیاد واسه امتحان،چن تا تاپیک هم زدم دربارش

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

والا با افسرای حالا اونکه دفه اول دوم قبول بشه بایدشوماخرباشه

موافقم ،خیلی همه چی رو دقیق و اصولی میخان

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

موافقم ،خیلی همه چی رو دقیق و اصولی میخان

دقیق واصولیش بمونه من یکباررفتم یک خانوما گذری امدزد به یک موتوری_افسره گفت شماخانوما بی عرزه این لازم نکرده گواهینامه بگیرین الکی همه روردکرد دفه دومم رفتم همون بود باز ردکرد

دقیق واصولیش بمونه من یکباررفتم یک خانوما گذری امدزد به یک موتوری_افسره گفت شماخانوما بی عرزه این لا ...

قبول دارم،من بار سوم دندهرعقب رفتم اخرش گفت فاصله ت با جوب خوب نیست رد کرد

یکدفه افسره واقعا روانی بود وسط راه جیغ کشیدموقع خروج سرتوبیرون اوردی یانه گفتم اره گفت نه من ندیدم ...

رسما میخوان بندازن فقط،میفهمم چی میگی

فقط شانس بزنه ویک افسر خوب گیرت بیادوگرنه الکی الکی ردت میکنن

اره،منم وایسادم این افسر این هفته کلکش کنده شع جدید بیاد برم باهاش امتحان بدم

قبلش برواماربگیرببین افسره چجوریه خوب بودبرادفه بعدش بردار_مربیت آقاست یاخانومه

مربی اولم که دوازده حلسه رفتم باهاش خانم بود،عوضش هم نکردم چون همراه نداتشم،این یکی اقاس ،خیلی خیلی راضیم ازش،همراهم به زور جور میکنم هرسری،هیچکس نمیاد باهام😭😭😭😭 مامانم کار داره بابامم سر کار ،شوهرمم که دارم حدا میشم ،جدا نمیشدمم نمیومد بخاری ازش بلند نمیشد عین مرغ مادر فقط سر جاش مینشست اصلا بیرون نمیرفت اجتماعی نبود صفر صفر

مربی اولم که دوازده حلسه رفتم باهاش خانم بود،عوضش هم نکردم چون همراه نداتشم،این یکی اقاس ،خیلی خیلی ...

اره اقاها خیلی خوبن_من همونجا یکیو پیداکردم من برا اون وای میستادم اون برامن_شماهم همینکاروبکن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792