2777
2789

سلام من نوزادم هنوز 43 روزشه شیرم خیلی کم شده و حس میکنم داره خشک میشه 

این چند وقت خیلی فشار عصبی روم بوده و با شوهرم همش دعوا داشتیم( سر خانواده ی بی شعورش) خیلی حرص خوردم 

من وچکار کنم بچم گناه داره شیرم خشک بشه 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بیخیال نشی و به حرص خوردن ادامه بدی درآینده عذاب وجدان میگیری

یه شیرخشک هست به اسم لیدی میل از داروخانه بخر طبق دستور درست کن بخور

اگه نی نی دختره قطره شیرافزا هم خوبه بخوری ولی اگه پسره نه

جو خیلی خوبه سوپ جو زیاد بخور

ماالشعیر و مالت هم خوبه

نصف شب زیاد بهش شیر بده شیرت زیاد میشه

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

یادمه مادرم سرزایمان داداشم اینجوری شد مامان بزرگم زرده تخم مرغ مینداخت تولیوان شیرولرم ومیداد. مادرم بخوره شیرش زیاد. شد یدفعه

ازوقتی رفتی هردقیقه برام اندازه ۶۰ثانیه میگذره ....😓😓
اگه بیخیال نشی و به حرص خوردن ادامه بدی درآینده عذاب وجدان میگیری یه شیرخشک هست به اسم لیدی میل از ...

نی نیم پسره قطره شیر افزا میخورم چ اشکالی داره؟ 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
یادمه مادرم سرزایمان داداشم اینجوری شد مامان بزرگم زرده تخم مرغ مینداخت تولیوان شیرولرم ومیداد. مادر ...

دکتر بخاطر رفلاکس بچه گفت تا چهار ماه لبنیات نخورم 

منم خیلی دعواها داشتم اخرش مجبور شدم کمکی بدم ب بچه الان شبا شیر خشک میدم روزا شیر خودم

به -نظر من روزا بهش شیر خشک بده شبت شیر خودت، شیر خشک سنگینه برای شب گناه داره. من اینجوری میکنن 

به -نظر من روزا بهش شیر خشک بده شبت شیر خودت، شیر خشک سنگینه برای شب گناه داره. من اینجوری میکنن&nbs ...

دکترش گفت شبا بده روزا نمیگیره دوست نداره

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕