2777
2789
خدایی نکرده اگ سقط شد که خداکنه نشه برو بگرد دنبال دلیلش خودتو تقویت کن برا نی نی بعدی همینطوری باز ...

به خدا الان 7 ماه تحت نظرم چون من قبل پریودی لکه بینی هم دارم خیلی دکتر رفتم میگن مشکلی نداری. کلی ناراحت بودم که چرا باردار نمیشم این ماه خیلی خوشحال شدم اینم اینجوری، البته تو نی نی سایت سرچ زدم بودن خانم هایی که این اتفاق براشون افتاده و بعد دوباره سومین آزمایشش ن بتا دوباره رفته بالا ولی من چون دوباره لکه بینی دارم به خاطر همین میگم احتمال زیاد نمیمونه

به خدا الان 7 ماه تحت نظرم چون من قبل پریودی لکه بینی هم دارم خیلی دکتر رفتم میگن مشکلی نداری. کلی ن ...

توکلت به خدا باشه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی گریه کردم، تورو خدا برام دعا کنید هنوز شوهرم جواب آزمایشمو نمیدونه سرکار، اونم کلی ذوق کرده بود ...

ان شاءالله هرچی ب صلاحته اتفاق بیوفته .غصه هم نخور دیگه .هر چی شد حتما خبرم کن

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
عزیزم دلتو خوش نکن تا آزمایش ندی معلوم نیست من ماه پیش ۳تا تست زدم همینجوری بود ولی رفتم آزمایش دادم ...

انشالله واسه منم مثل شما باشه تورو‌خدا واسم دعا کنین منفی باشع ازمایشم

ان شاءالله هرچی ب صلاحته اتفاق بیوفته .غصه هم نخور دیگه .هر چی شد حتما خبرم کن

سلام عزیزم خوبی، من امروز رفتم آزمایش خداروشکر بتام اومده بود بالا دکترم گفت احتمالا اولی اشتباه شده بوده، دعا کن همه چی به خوبی پیش بره 😍

سلام گلم .جدی خدا نکنه که سقط بشه استراحت کن .انشاءالله که هرچی خیره بشه.نی نیتو به سلامت بگیری بغل. ...

سلام عزیز، من امروز رفتم آزمایشمو تکرار کردم خداروشکر بتام اومده بود بالا، دکترم گفت احتمال داره اولی اشتباه شده باشه، عزیزم برام دعا کن همه چی خوب پیش بره

سلام عزیز، من امروز رفتم آزمایشمو تکرار کردم خداروشکر بتام اومده بود بالا، دکترم گفت احتمال داره اول ...

جدی😄خداروشکر .انشاءالله که بچت برات میمونه اصلا استرس نداشته باش که استرس مثل سم میمونه برات😍 انشاءالله که خدا بحق علی اصغر نی نیتو برات نگه میداره

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

من دیشب یه بی بی چک زدم یه خط کمرنگ و یه خط پررنگ اومد..بعداز ۵_۶ثانیه اون خط کمرنگ ازبین رفت و ففط یه خط موند..شک کردم بخاطر همین صبح هم باز امتحان کردمو نتیجه همین شد..ممکنه باردارباشم؟

من دیشب یه بی بی چک زدم یه خط کمرنگ و یه خط پررنگ اومد..بعداز ۵_۶ثانیه اون خط کمرنگ ازبین رفت و ففط ...

عزیزم نهایتا تا پنج دیقه باید هاله بیوفته تازه هرچی خشک میشه هاله بیشتر معلومه

سلام عزیزم خوبی، من امروز رفتم آزمایش خداروشکر بتام اومده بود بالا دکترم گفت احتمالا اولی اشتباه شده ...

سلام گلم خداروشکر😀😀😀.مواظبش باش حسابی.دو تا آزمایشگاه هم نرو .خمیشه هر آزمایشی میدی دوباره همون آزمایشگاه رو برو چون رنجشون فرق میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
سلام گلم خداروشکر😀😀😀.مواظبش باش حسابی.دو تا آزمایشگاه هم نرو .خمیشه هر آزمایشی میدی دوباره همون آ ...

ممنون عزیزم ولی لکه بینیم هنوز قطع نشده امروزم یه بار یکم بیشتر اومد ازم خیلی نگران شدم دکترم گفته بهتره از شیاف استفاده نکنی چون اگه بچه سالم باشه میمونه و اگر بخواد سقط بشه این شیاف ها فقط روند سقط و طولانی میکنه گفت اگر میخوای هم استفاده کن حالا نمیدونم چیکار کنم

ممنون عزیزم ولی لکه بینیم هنوز قطع نشده امروزم یه بار یکم بیشتر اومد ازم خیلی نگران شدم دکترم گفته ب ...

دکترت درست میگه.هرکاری مبگه انجام بده.البته دیدم خیلیا لکه بینی دارن.فقط استراحت کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40