2777
2789

دختر من ۱۰ ماهشه چند وقت پیش دهنش برفک زده بود بردم دکتر نیستاتین داد دادم بهش دهنش خوب شد اما الان دیدم برفکای پاش مثل اینکه از طریق مدفوعش اومده ریخته ب پاش دکتر هم گفت ممکنه اینجوری بشه اما الان جایی هستم ن دسترسی ب داروخانه دارم ن میتونم بچه رو باز بذلرم خونه مردمه😕چیکار کنم یعنی الان میسوزه؟؟؟؟ ی دونه های سفید رنگه

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوماه این بدبختی روکشیدم بردم یک دکتربهم یک قطره داد گفت باگوش پاک کن هم تودهنش بزن هم دم مقعدش همون خوبش کرد

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
نه عزیزم چیزی نمیشه...میتونی با روغن خوراکی هم جربش کنی مادرشوهر من همیشه اینکارو میکنه من اولش تعجب ...

کلا چقدر طول میکشه تا خوب بشه؟

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
منم دوماه این بدبختی روکشیدم بردم یک دکتربهم یک قطره داد گفت باگوش پاک کن هم تودهنش بزن هم دم مقعدش ...

بچه اذیت بود یا اینکه اون چیزی متوجه نمیشه؟ من الان نگرانم نکنه تا فردا ک برگررم اذیت بشه..قطره اش چی بود؟

بچه اذیت بود یا اینکه اون چیزی متوجه نمیشه؟ من الان نگرانم نکنه تا فردا ک برگررم اذیت بشه..قطره اش چ ...

بخدااسمشویادم رفته همین تازگی انداختمش دور ولی مثل جوهربودهمون بوروهم میداد ؛دم مقعدش زده اون دونه ها

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
بخدااسمشویادم رفته همین تازگی انداختمش دور ولی مثل جوهربودهمون بوروهم میداد ؛دم مقعدش زده اون دونه ه ...

از مقعد ب بالا خطش

از مقعد ب بالا خطش

ازاثرات نیستاتین ببین شایدهنوز تودهنش برفک داره

ازاثرات نیستاتین ببین شایدهنوز تودهنش برفک داره

اره داره دوباره باید نیستاتین بدم 😔