مثلا من و ..... بهم برگشتیم(یا ازدواج کردیم) و خوشبخترینیم.
من با عشقم اوایل همیشه دعوا داشتم.بهش میگفتم بزن بچاک.اونم میرفت .ولی همش مطمئن بوودم ک برمیگرده.میگفتم ۷ روز نشده اس میده.دقیقا هم همین میشد.اس میدادو تا یک ماه منت میکشید.همیشه بخودم میگم علی هیچوفت ترکم نمیکنه.هیچوقت.واقعا هم همین شده اون هیچ وقت حتی یک روزم قهر نمیکنخ و نمیره
من با عشقم اوایل همیشه دعوا داشتم.بهش میگفتم بزن بچاک.اونم میرفت .ولی همش مطمئن بوودم ک برمیگرده.میگ ...
به خدا همه چیز افکار خودمونه. همه چیزززززز. خوشبخت شدن، بدبخت شدن. ذهن خیلی قویه.
Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
البته من ب هوای قانون جذبو اینا نبودم.اما همیشه اعتقاد قلبی ب باور هام داشتم و چیزایی ک شما میگین و انجام میدادم.بدون اینکخ بدونم دارم از جذب استفاده میکنم
عسقم برعکس منه.همس ب چیزاب بد فکر میکنه.همش.بارها بهش گفتم اما گوش نمیده
اینم شما جذب کن که فقط به چیزای مثبت فکر کنه
اره من ۴ سال با یک نفر بودم تموم این سالها هم فقط فکر این بودم به هم نمیرسیم اضطراب و استرس داشتم اخ ...
منم دقیقا واسه همین افکار رابطه ام بهم خورد. از هرررر چی ترسیدم سرم اومد، که خدا رو شکر حلش کردم