2777
2789
من شبا تو ساعت خاص که میرفتم رو تختم تا چند دقیقه یا گاهی ساعت راجع چیزهایی که میخواستم خیال پردازی ...

پس یعنی میشه هم شغل باشه هم عشق باشه؟ هردو باهم،؟

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
ممنونم عزیزم خیلی کامل بود همیشه موفق و شاد و سالم باشین

قبل از خواب و زمان بیدار شدن تا ۱۵ دقیقه حالت الفا میگن سعی کنین تجسم سازی توی این تایم باشه بیشتر. و البته روزی ۱۰۰۱ بار خدایا شکرت رو با صلوات شمار بگین میتونین تقسیم بندی کنین توی چند بار میتونین یک بار بگین. موفق باشین❤

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس یعنی میشه هم شغل باشه هم عشق باشه؟ هردو باهم،؟

اره

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
اره دقیقا ...مثلا اگه فردی با خصوصیاتی میخوای فکر کن به اون اگه مثلا دوس داری اون فرد پولدار باشه فق ...

اگه مثل استارتر شخص خاصی باشه جی؟

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
اگه مثل استارتر شخص خاصی باشه جی؟

نه من تو شخص موفق نبودم 😞😔😔😔😔

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
قبل از خواب و زمان بیدار شدن تا ۱۵ دقیقه حالت الفا میگن سعی کنین تجسم سازی توی این تایم باشه بیشتر. ...

عزیزم شخص خاصم میشه جذب کرد با قانون جذب؟

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...
اره دقیقا ...مثلا اگه فردی با خصوصیاتی میخوای فکر کن به اون اگه مثلا دوس داری اون فرد پولدار باشه فق ...

من همیشه ب اینکخ خودم کار کنم فکر نمیکنم.همیشه میگم ی شوهر پولدارو خوب گیرم میاد ک دوسم داره.همیشه این باورو داشتم ک با یک همچین ادمی ازدواج میکنم.الانم عشقم همه ی این خصوصیاتو داره.خودش جلو راهم سبز شد با یک نگاه عاشق شد.الانم منتظره حانوادشو راضی کنه‌اونا مخالفن.

من همیشه ب اینکخ خودم کار کنم فکر نمیکنم.همیشه میگم ی شوهر پولدارو خوب گیرم میاد ک دوسم داره.همیشه ا ...

عزیزم امیدوارم هرچی زودتر ازدواج کنین

عزیزم شخص خاصم میشه جذب کرد با قانون جذب؟

شما زمانی که شروع میکنین به جذب عشق ؛ جفت روحی فایل داره اون رو انجام بدین و در کنارش روی ویژگی های شخص مورد نظر مثبت هاش زوم کنین و هر روزه اون ها رو بنویسین این تمرین برانگیختگی هستش و زمانی ک هر روزه شما ویژگی های همسر ایده التون باشه به شما نزدیک تر میشه و اگر جفت روحی شما باشه بله وگرنه جفت روحی ک با اون ویژگی ها میخونه جذب میشه

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb
چشم کمی هم مثال از جملات تاکیدی بهم میگی

مثلا

من و ..... بهم برگشتیم(یا ازدواج کردیم) و خوشبخترینیم.

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
من همیشه ب اینکخ خودم کار کنم فکر نمیکنم.همیشه میگم ی شوهر پولدارو خوب گیرم میاد ک دوسم داره.همیشه ا ...

ان شاء الله روز عقدت 😘

شما زمانی که شروع میکنین به جذب عشق ؛ جفت روحی فایل داره اون رو انجام بدین و در کنارش روی ویژگی های ...

ممنونم ازت عزیزه دلمممممممممممم