ممنونم عزیزم خیلی کامل بود همیشه موفق و شاد و سالم باشین
قبل از خواب و زمان بیدار شدن تا ۱۵ دقیقه حالت الفا میگن سعی کنین تجسم سازی توی این تایم باشه بیشتر. و البته روزی ۱۰۰۱ بار خدایا شکرت رو با صلوات شمار بگین میتونین تقسیم بندی کنین توی چند بار میتونین یک بار بگین. موفق باشین❤
تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج @Ghaanoonejaazb
اره دقیقا ...مثلا اگه فردی با خصوصیاتی میخوای فکر کن به اون اگه مثلا دوس داری اون فرد پولدار باشه فق ...
من همیشه ب اینکخ خودم کار کنم فکر نمیکنم.همیشه میگم ی شوهر پولدارو خوب گیرم میاد ک دوسم داره.همیشه این باورو داشتم ک با یک همچین ادمی ازدواج میکنم.الانم عشقم همه ی این خصوصیاتو داره.خودش جلو راهم سبز شد با یک نگاه عاشق شد.الانم منتظره حانوادشو راضی کنهاونا مخالفن.
شما زمانی که شروع میکنین به جذب عشق ؛ جفت روحی فایل داره اون رو انجام بدین و در کنارش روی ویژگی های شخص مورد نظر مثبت هاش زوم کنین و هر روزه اون ها رو بنویسین این تمرین برانگیختگی هستش و زمانی ک هر روزه شما ویژگی های همسر ایده التون باشه به شما نزدیک تر میشه و اگر جفت روحی شما باشه بله وگرنه جفت روحی ک با اون ویژگی ها میخونه جذب میشه
تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج @Ghaanoonejaazb
من و ..... بهم برگشتیم(یا ازدواج کردیم) و خوشبخترینیم.
Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.