2821
2789
عنوان

فاز ایناچیه؟😕

193 بازدید | 15 پست

این پسرا ک پشت موتور نشستن

بعد از کنار ماشین ک رد میشن یهو برمیگردن زل میزنن بهت

بعدم میرن😕😕😕😕😕😕😕

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

با بُز همزاد پنداري ميكنن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گاهی اوقات میگم اونکاری ک درشان من نیست انجام بدم

میگم باز راه میفتن دنبال ماشین زشت میشه😕

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
با بُز همزاد پنداري ميكنن

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عالی بود لامصب

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 عالی بود لامصب

😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

گاهی اوقات میگم اونکاری ک درشان من نیست انجام بدم میگم باز راه میفتن دنبال ماشین زشت میشه😕

لازم نیست کاری بکنی،فقط نگات و ازشون برگردون

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

😅

بز_نباشیم😏#  

وقتی خوندم کلی خندیدم 

منم نمیدونم فهمیدین منم در جریان بزارین

اگه میتونید و وقتشو دارین برام صلوات بفرستین خدا ان شاالله در خیرو به روتون باز کنه.توی ختم ها هم دعوتم کنید بتونم شرکت میکنم؛ممنون
لازم نیست کاری بکنی،فقط نگات و ازشون برگردون

همین کارو میکنم همیشه اما تو دلم میمونه

یادش بخیر.یه موتوری اینجوری کرد منم زل زدم بهش آخر سر یه متر زبون براش درآوردم طرف هول کرد نزدیک بود ...

چارش فقط اینه 👆

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792