2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید ....

83 بازدید | 12 پست

آقا ما یه روز با بچه ها شرط گذاشتیم که یه چیزی شبیه تخته (( اما محکم تر )) رو هر کی با مشت بزنه بشکونه فلان قدر پول گیرش میاد ، من رفتم مشت زدم و شکوندمش ، پول رو هم بردم ، بعد الان دو ماهه دارم میگم عجب غلطی کردم 😐😐😐

استخوان بالایی (( چهاربندی که باهاش مشت زدم یعنی بند بالایی )) یه ذره جا به جا شده ، تغییر رنگ هم کرده ، با لمس احساس درد میکنم و ...

احساس میکنم مو برداشته یا همچین چیزی ....

لطفا نگید برو دکتر چون شرایطش برام فراهم نیست😣یه راه حل خوب بزارین جلوم لطفا

قول میدم اگه خوب شد ........................ دیگه از این کارا نکنم 😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا وقتی جوگیر میشن...

تو خونه نمیشه کاری کرد که مفاصل دستت شاید آسیب دیده

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

ولی بیشتر مراقب باش. یه تاپیکم راجع به پات زدی😕

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

خب اگه بند انگشتته كه دكتر هم گچ نميگيره آتل ميبنده برو لوازم پزشكي و آتل انگشت بخر و اگه اونم برات ميسر نيست يه چوب بستني بزار زير انگشتت يكي هم روش و با باند بپيچش تا خوب شه يه يكي دوهفته طول ميبره

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
خب الان اگه شکسته خب اگه برم دکتر خب میگه چیکار کن ؟؟؟

ببین باید آتل ببندی دستتو یه تخته چوب بالاو یکی پایین بزارو دورشو با چوب ببند.بعضیا هستن از دکتر بهتر جامیندازن استخوان رو.ببین تو شهرتون نیست بری پیشش البته یه کم درد داره ولی خوبش میکنه