چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم
زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمیتواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت
کودک همسری چیه...یه سری چیزا تو واقعیت هست ولی ما نمیخوایم باور کنیم...درضمن اصلنم کودک همسری نبود
نمیدونم من که ندیدم اما میدونم یه بچه ۱۶ ساله به ازدواج فکر میکنه!
زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمیتواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت
من کلاس پنجم عاشق شدم تاشونزده سالگیم ادامه داشت البت قبل کلاس پنجم سه چارسالگیم هرجا میرسیدم میگفتم میخام بافلانی ازدواج کنم پس فک کن از چارپنح سالگی تاشونزده😶
من کلاس پنجم عاشق شدم تاشونزده سالگیم ادامه داشت البت قبل کلاس پنجم سه چارسالگیم هرجا میرسیدم میگفتم ...
😀😀😀♥️حالا تهش چی شد