2777
2789
عنوان

حاجت گرفتم🌷

1870 بازدید | 27 پست

سلام خانما وقتتون ب خیر.

دیشب کلی حالم گرفته بود مشکلی داشتم ک فکرم و مشغول کرده بود اومدم نی نی سایت و تاپیک هایی ک بره حاجت بود و سر میزدم ک تاپیک سحرناز۳۳۳ و سامارا ک صلوات ب نیت شهید سجاد زبر جدی بود و همین طور ختم توحید شرکت کردم در کمال ناامیدی امروز خدارو شکر مشکلم حل شد و کلی خوشحال شدم

خانما هیچ وقت از درگاه خدا ناامید نشید و فقط ب خودش توکل کنید مطمئنم حاجت میگیرید.

انشاا... هر کی هر خواسته داره بهش برسه.

کسی بوده ک مثل من  حاجت گرفته باشه؟بگیم و ب بقیه امیدواری بدیم

خدایا مرررسی بابت تموم نعمت هایی ک ب من دادی بابتهمسر خوب وپسر قشنگممرررسی ک هیچ وقت منتظرم نذاشتی.دوست دارم خدا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه توضیح بدی چطوری دعا کردی چقدر صلوات فرستادی 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
من ک ب.کلی ناامیدم کرده خدا.دیگه نمازمم نمیخونم

هیچ وقت از رحمت خدا نا امید نشو خدا خیلللللللی بزرگه 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅

سلام منم بودم...من و شوهرم مشکل داشتیم برای بچه دار شدن ..امروز قرار  بود جواب آزمایشاتمون رو بگیریم و بریم دکتر که خدارو هزار مرتبه شکر همه چیز عالی بود..من ۴۰۰ ذکر یا جوادالائمه ادرکنی گفتم..۱۰۰ توحید..۴۰۰ صلوات به نیت حضرت علی اصغر و مادرشون..البته قبلش هم خیلی صلوات برای امام رضا فرستادم ولی اونا واسه یه نیت دیکه بود که هنوز جواب نگرفتم

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز