2777
2789
اره والا اصن نگفت حرفاش دروغه خخخخ معلوم نبس شلخته خانم خودش چی بود

تابلو بود اینم ازوناش بود ک دختر عموعه هی گفته بود تو و خواهرات فلانین و تو مجردی فلان کردینو ....

فقط اون اخراش گفته بود الانم ک شوهر کردید هی گوشی دستتونه معلوم نیست چیکار میکنید دلم میخواست ب دختر عموعه بگم تو نی نی سایته اون موقع ها و داره زیر اب تورو میزنه شک بد نکنه ی وقت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من ذرت كار درستي كرده كه به خانواده دختر عموش خبر داده

حالا اومديمو دختره ميرفت برنميگشت 

يا ميرفت نصفه برميگشت

١٠٠ تا صاحب پيدا ميكرد و همين شماها بهش ميگفتين چراا به خانوادش نگفتي...!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بنظر من ذرت كار درستي كرده كه به خانواده دختر عموش خبر داده حالا اومديمو دختره ميرفت برنميگشت  ...

اخه همین ک دختر عموش رفته خونه خود‌ش رفته لو داده باید همون موقع ک اون گم گور بود زنگ میزد ب مامانش ک دخترت دیر کرده نصف شب شد نگرانم

😆
بنظر من ذرت كار درستي كرده كه به خانواده دختر عموش خبر داده حالا اومديمو دختره ميرفت برنميگشت  ...

ذرت چیو به خانواده دختر عموش گفته؟من دیر رسیدم ترکیده بود دارم میمیرم از فضولی

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
ذرت چیو به خانواده دختر عموش گفته؟من دیر رسیدم ترکیده بود دارم میمیرم از فضولی

دختر عموش مث اينكه با پسر رفته بيرون ساعت ١١ شب اومده

اونم به خانوادش خبر داده حالا ملت ريختن سرش ك چرا گفتي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دختر عموش مث اينكه با پسر رفته بيرون ساعت ١١ شب اومده اونم به خانوادش خبر داده حالا ملت ريختن سرش ك ...

آها.مرسی گفتی دوستم.😙

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
نکنه تو حسنی ؟ داداش دختر عموی اسی . اونم بالطبع باید ذرت میبود دیگه 

هااااا😯😯😯😯ولم کن تروخدا

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی