jush مدیر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 821 عنوان بره موم | مشاهده متن کامل بحث + 4146 بازدید | 20 پست کسی تا حالا از بره موم برا درمان بیماری استفاده کرده ؟؟؟ 1398/05/06 | 21:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمیجونی عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4520 به عنوان ویتامین استفاده میکنه ؟؟ استارتر شما مشکل گوارشیتون چی بود من میکروب و رفلاکس شدید دارم که با دارو خوب نشدم گرفتین بره موم خوب شدین ؟ بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم ...
هلن۷۳ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 16913 عزیزم بره موم براشون چه فایده ای داشت من رفلاکس دارم نمیدونم برام خوبه یا نه ؟ والا همسرم ب ای چیز دیگه ای مصرف میکرد راستش نمیدونم برای رفلاکس هم خوبه یا نه کاربر قدیمی فراموشکار 🤦♀ 💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞
jush مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 821 استارتر شما مشکل گوارشیتون چی بود من میکروب و رفلاکس شدید دارم که با دارو خوب نشدم گرفتین بره موم خو ... ببخشید دیر جواب دادممن التهاب روده دارم با دارو کنترل شدهبره موم هم استفاده نکردمتاپیک گذاشتم ببینم کی استفاده کرده و نتیجه گرفته
سمیجونی عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4520 ببخشید دیر جواب دادم من التهاب روده دارم با دارو کنترل شده بره موم هم استفاده نکردم تاپیک ... میشه بگین التهاب رودتون چطور بود من روده هام بعد اینکه برا معدم میکروبش قرص خوردم بهم ریخت و شدیدا تیر میکشید روده هام ،مشکل مهگعده نداشتین ؟ بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم ...
jush مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 821 میشه بگین التهاب رودتون چطور بود من روده هام بعد اینکه برا معدم میکروبش قرص خوردم بهم ریخت و شدیدا ت ... اندوسکوپی و کولونوسکوپی شدممعده م ورم داشتروده ها هم التهاب یعنی هر چی می خوردم گلاب به روتون باید می رفتم دستشویی ، همیشه اسهال بودم الان یکسال و نیم دارم روزی چهار کپسول مزالازین می خورم کنترل شده
**پونه_** عضویت: 1391/02/04 تعداد پست: 3255 اندوسکوپی و کولونوسکوپی شدم معده م ورم داشت روده ها هم التهاب یعنی هر چی می خوردم گلاب به ر ... میشه خواهش کنم بگی با بره موم خوب شدی یا نه ...؟؟یا هر چیز دیگه ای لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....