2789
عنوان

جاری

188 بازدید | 20 پست

پسرم گاهی میره پسرش ۸ماه فاصله سنی دارن میره بازی پسر اونم میاد از صب تا ساعت ۲یا ۳ خونمونه من چیزی نمیگم‌ ولی پسر خودم ساعت ۱۱ بره۱۲ زنگ میزنه بیاد شوهرم خیلی کلا حساسه ظهر یا شب نمیزاره بمونه زود زنگ میزنه میاد میگم بچه ان بازی کنن. خودمم بعدظهرا ی سر میرفتم پیشش باخودم میگفتم غریبه اینجا گناه داره تنهاس تو خونشونم نمیرفتم تو حیاطش مینشستم ی روز ظهر ک پسرم اومد من تو اشپزخونه اشپزی میکردم داشت برای باباش میگفت زن عمو ب سپهر  میگفته یا علی رو بیرون کن یا تو برو خونشون من مات موندم شوهرم گفت حالا این بچس ی چیزی گفته باور نکن روز بعد پسرش اومد خونمون شوهرم ازش پرسید مامانت بهت چی گفته عمو گفت گفته یا علی بیرون یا خودت برو خونشون منم دیگه نه پسرمو میزارم بره نه خودم میرم ولی بازم پسرش میاد میمونه خونه ما شما جای من بودین چیکار میکردین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاری نمیکردم بچه اش بذار بمونه بخاطر شوهرت و بچه اش ولی خودت نرو بهشم بگو به گوشم رسید حرفت بذار شرمنده بشه

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

حالا اینا شلوغ کردن اونم اعصاب نداشته یچیزی گفته ؛ یا با هم دعواشون شده ، سخت نگیر بزار بچه ها بازی کنن هر چند دو تا پسر بچه سخته کل  زندگی و کن فیکون میکنن 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

خيلى خيلى ناراحت ميشدم

به روش مياوردم حرفشو

ديگه نميذاشتم بچه م بره

ولى جلوى اومدن پسرشو نميگرفتم. بچه ها تو اين زمونه خيلى تنهان. كمتر پيش مياد يه همبازى مورد اعتماد پيدا كنن، حيفه كه قربانى نادونى بزرگترا بشن. 

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

تو هم به پسرت بگو علی سپهر وبیرون کن تا بره به مامانش بگه بفهمه تو هم بلدی

اونایی که میگن حالا بچه هست و ولش کن و اینا اگه این اتفاق واسه خودشون بیفته دهن جاری رو جر میدن

چطوری دلتون میاداز جنی که شب تا صبح عاشقانه نگاتون میکنه بترسید  
خيلى خيلى ناراحت ميشدم به روش مياوردم حرفشو ديگه نميذاشتم بچه م بره ولى جلوى اومدن پسرشو نميگرفتم ...

بخدا منم همین فکر شمارو میکردم میگم تنهان ولی بازم میزارم بیاد بازی کنه ولی پسرمو نمیزارم بره