2789
عنوان

بارداری

93 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من لتروزول خوردم با کلومیفن.الان روز۱۶م سیکلمه.کمرم بشدت درد داره و زیر دلم تخمدانام درد میکنه چرا؟یعنی این ماه باردار میشم.سایز فولیکولام هرماه ریز بوده این ماه ۸بود

اللهی نگاهی...👫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من نمیدونم ولی روز ۱۶ سیکل احتمالا تخمک داره آزاد میشه

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی

ای کاش منم این ماه باردار بشم   این چند روز آخر مونده به پریود چرا اینقدر دیر میگذره  😢

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی
ای کاش منم این ماه باردار بشم   این چند روز آخر مونده به پریود چرا اینقدر دیر میگذره  😢

چند ماه اقدامی؟مشکلت چیه؟منم ۱۱ماه اقدامم هر ماه انتظار.دیگه باور ندارم ب باردار شدنم.تنبلی دارم.بزرگترین فولیم ۸

اللهی نگاهی...👫
چند ماه اقدامی؟مشکلت چیه؟منم ۱۱ماه اقدامم هر ماه انتظار.دیگه باور ندارم ب باردار شدنم.تنبلی دارم.بزر ...

الهیی عزیزم ایشالله که این ماه مامان میشی      

من ۳ تا سقط تو ۸ هفته داشتم خسته ام از انتظار   و خوشحالی با استرس و در آخر گریه و گریه و افسردگی    نمیتونم از فکر بچه بیام بیرون همسرم میگه بچه نمیخوایم  مهم خودمونیم   نمیدونم باید بیخیال بشم یا نه  ولی از عمق وجودم دلم میخواد بچه داشته باشم 

الهیی عزیزم ایشالله که این ماه مامان میشی       من ۳ تا سقط تو ۸ هفته داشتم خسته ام ...

ممنونم.انشاالله خوتم بزودی مامان بشی.نگفتن دلیل سقط چیه؟!بعد با قرص باردار شدی؟

اللهی نگاهی...👫

منم خستم از اتتظار خیلی.اوایل شوهرم خیلی ذوق داشت ولی الان باور نداره اونم ب بچه داریمون.دلم میخاد شادش کنم با خبر بارداریم

اللهی نگاهی...👫

همه آزمایش های خودم و همسرم خوبه  بدون دلیل  اگه میفهمیدن که خوب بود  نه چون همه چیز خوب بود دارو نداد  

همه آزمایش های خودم و همسرم خوبه  بدون دلیل  اگه میفهمیدن که خوب بود  نه چون همه چیز ...

خدا نخاسته.انشاالله ک این ماه براتون بخاد و مادر بشی.منم همینطور

اللهی نگاهی...👫
خدا نخاسته.انشاالله ک این ماه براتون بخاد و مادر بشی.منم همینطور

آمین ایشالله خبر مادر شدنت رو بدی عزیزم