2777
2789
عنوان

آخه واسه چی ؟؟؟؟ 😔😔

80 بازدید | 19 پست

آخه که چی من 4 سال پاشدم رفتم یه شهر دیگه درس خوندم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این همه مریض شدم اونجا اینور دکتر اونور دکتر ، اینهمه سختی کشیدم ، اینهمه تو اون خوابگاه مزخرف موندم ، اینهمه بقیه اذیتم کردن و خاطرات بدش موند واسم واسه چی ؟

تاقبلش که بچه درسخون و زرنگ بودم تا پامو گذاشتم تو اون خراب شده تموم بدبختیا دنیا اومد برام از هم اتاقیای بد ، دوستای بد ، مریضیای سخت ، شدم یه آدم با روحیه داغون با چهارسال ازدست رفته ویه علامت سوال گندهههه که " خب که چی ؟؟؟؟؟" اینهمه بدبختی و سختی کشیدم تهش چیشد ؟ که بیفتم تو خونه ؟ اونم با روحیه داغون و افسردم.

دیگه روحیه و پشتکار و امید به زندگی اون سالامو ندارم دست و دلم به هیچ کاری نمیره یاد خاطرات اون خراب شده میفتم که انقدر اذیتم کردن و اذیت شدم😔

با چه ذوق و شادی وسایلم رو جمع کردم که برم گفتم میرم از  خونه و اتفاقای بدش دور میشم نمیدونستم اونجا جهنم تره . حتی اتفاقای خونه هم دست از سرم برنداشت هرروز بدتر ازدیروز میشد

من روحیه این زندگیو نداشتم داغون شدم 

(لطفا نپرسید رشتم چیه )

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والله من جنوبی بودم از جنوب ۱۸سالم نشده بود دانشگاه شمال قبول شدم ی کله تنها رفتم تا دانشگاه و ثبت نام کردم فقد بار اول بابام بود بعدیاش همش تنها ۴سالم خدبگاه و خونه گرفتم😍😍

من اسمم ارکیده نیس فقد عاشق اسم ارکیده ام..
خب منم تنها بودم مگه گفتم با خونوادم بودم ؟؟؟؟؟؟ 

خب چرا ناراحتی الان از خابگاه  باید بتونی خودتو وفق بدی میدونم سختیایی داره درکت میکنم

خب چرا ناراحتی الان از خابگاه  باید بتونی خودتو وفق بدی میدونم سختیایی داره درکت میکنم

تموم شده رفته خاطرات بدی دارم که یادم نمیره 

حالمو بد میکنه 

روحیمو از دست دادم دوست ندارم کاری بکنم

میگم واسه چی الکی پاشدم رفتم اونجا اینهمه خودم رو اذیت کردم تهش چیشد یه روحیه داغون برگشتم خونه ن چیزی یاد گرفتم ن کاری هست خب واسه چی اذیت شدم بی دلیل 

میگم واسه چی الکی پاشدم رفتم اونجا اینهمه خودم رو اذیت کردم تهش چیشد یه روحیه داغون برگشتم خونه ن چی ...

خب متم کاری با تحصیلاتم پیدا نکردم درکت میکنم ولی من ب دید تج به و خوش گزرونی بش فک میکنم ک اعصابم کمتر بهم بریزه درکت میکنممم

خب متم کاری با تحصیلاتم پیدا نکردم درکت میکنم ولی من ب دید تج به و خوش گزرونی بش فک میکنم ک اعصابم ک ...

خوش گذرونی نبود همه اذیتم میکردن 

یه بار رفتم خونه برگشتم دیدم هم اتاقیای عوضیم اتاقشون رو عوض کردن به من نگفتن اومدم دیدم اتاق خالیه 

اعصابم بهم میریزه فکرشو میکنم 

اصن یک لحظه به حرفایی که زدم توجه کردی ؟؟؟  فقط سریع بفهمی رشتم چیه ؟؟؟ یا چرا نمیخوام بگم ؟

توجه کردم به صحبتهای دیگتون ولی برای خودم سوال شد مشکلش چیه؟منم لیسانس ای تی دارم کلی دوره شبکه رفتم بلد هم هستم ولی الان یه اپراتور بدبختم

خوش گذرونی نبود همه اذیتم میکردن  یه بار رفتم خونه برگشتم دیدم هم اتاقیای عوضیم اتاقشون رو عوض ...

چ هم اتقیای بدی منم اولاش ی کم نسلت لهم جبهه داشتن منم خ گریه کردم اخه من تنها جنوبی تو اون خابگاه بودم و تواتاق درکت میکنم ولی خوب من شانسی ک اوردم خاهرم اومد پیشم همون دانشگاه و من از تنهایی اومدم بیرون