2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضربان قلب پایین پسره ضربان قلب بالا دختر خودم می دونم صد در صد نیست ولی ۶۰ درصد درسته البته به گفته ی دکتر سونو 

ضربان قلب پسر من اولین سونو ۱۳۸ بود 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
ضربان قلب پایین پسره ضربان قلب بالا دختر خودم می دونم صد در صد نیست ولی ۶۰ درصد درسته البته به گفته ...

من دوقلو باردارم ضربان قلب نی نیای من هردو ۱۵۷ بود یکیش پسر شد یکیش دختر،از دکتر سونو درباره ضربان قلب و جنسیت پرسیدم گفت درست نیست همچین چیزی

دختر منم اولین سونو135بود

گفتم که صد در صد نیست ولی بیشتر پسر ضربان قلبش پایین میشه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

علائمتو بگو من بگم دختره یا پسر.

۱. خسته و خواب آلویی یا زرنگ و پر جنب و جوش

۲. خوراکیهای سرد میخوری یا گرم

۳. شیرینی دوس داری یا ترشی

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
خب بگو کدومشون پسر کدوم دختر؟

تنبلی و ترشی و گرمی دختره. زرنگی و شیرینی و سردی پسر

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻