2777
2789
عنوان

حجاب!

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 25 پست
این بادکنکت چی میگه؟😁

هیچی نشسته یه گوشه😎🎈

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرين برو بهشت سعي نكن مارو به زور ببري

توهین کردندجواب دادم

۸رف الکی راجع به مردای مومن نزنید...اوکی؟

نمیخوادبری بهشت...مواظب باش بهشت خانواده رو جهنم نکنی..

وقتی همه چیزنشانه ی وجودزیبای توست وهرنفَسم وتپش قلبم به اذن واراده ی توست گناه ونافرمانی ازمن چرا؟!!وقتی ازرگ گردن به من نزدیکتری وازخودم به من عاشقترچون خالقمی ترس ازغیرتوچرا؟!!وقتی همه میگذارندم تنهادرقبرمیروندپی زندگیشان وفقط تو برایم میمانی دل بستن به غیرتوچرا؟!!تنهاتولایق عشق هستی ای محبوب من که چون یکی هستی بی نهایتی وچون بی نهایتی بی نیازوبدون حب وبغضی وکسی همتای قدرت،عظمت وزیبایی تونیست.(معنی قل هوالله احد....یعنی اینها)

نمیدونم چرا توکشورهای اروپایی و امریکایی تعداد مردهای هیزشون ازما کمتره با اینکه زن ها بی حجابن ؟

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
توهین کردندجواب دادم  ۸رف الکی راجع به مردای مومن نزنید...اوکی؟ نمیخوادبری بهشت...مواظب باش ب ...

با مرداي مومن كاري ندارم 

با تو هم كاري ندارم 

اين شماهاييد كه دست از سر مردم و زندگيشون برنميداريد

توهین کردندجواب دادم  ۸رف الکی راجع به مردای مومن نزنید...اوکی؟ نمیخوادبری بهشت...مواظب باش ب ...

شما هم مواظب باشید یه وقت تفکراتتون رو به کسی تحمیل نکنید که جلوی بهشت رفتنوتوتو بگیره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
با مرداي مومن كاري ندارم  با تو هم كاري ندارم  اين شماهاييد كه دست از سر مردم و زندگيشون ...

واقعا

چقدربده که دوداین بیحجابی دامنگیرخودبیحجاباهم داره میشه

وماهمه جاداریم میبینیمش

حتی تواین نی نی سایت

آمارخیانتاروداریم..‌!

وقتی همه چیزنشانه ی وجودزیبای توست وهرنفَسم وتپش قلبم به اذن واراده ی توست گناه ونافرمانی ازمن چرا؟!!وقتی ازرگ گردن به من نزدیکتری وازخودم به من عاشقترچون خالقمی ترس ازغیرتوچرا؟!!وقتی همه میگذارندم تنهادرقبرمیروندپی زندگیشان وفقط تو برایم میمانی دل بستن به غیرتوچرا؟!!تنهاتولایق عشق هستی ای محبوب من که چون یکی هستی بی نهایتی وچون بی نهایتی بی نیازوبدون حب وبغضی وکسی همتای قدرت،عظمت وزیبایی تونیست.(معنی قل هوالله احد....یعنی اینها)
شما هم مواظب باشید یه وقت تفکراتتون رو به کسی تحمیل نکنید که جلوی بهشت رفتنوتوتو بگیره

چی میگی

هیچ تحمیلی نیست

یه خاطره بود...همین