2777
2789
عنوان

صابخونه ی از خدا بی خبر

474 بازدید | 37 پست

صابخونه مون امروز زنگ زده میگه میخوام برم ازتون شکایت کنم ..... ما ازش یه ماه وقت خواستیم تا بتونیم بریم بگردیم جا پیدا کنیم ولی میگه یه روز اضافه هم وقت نمیدم دقیقا همون روز موعد قرارداد باید برید... مامانم هم مریض بود این دو سه ماه اصلا نتونست بره دنبال خونه تازه یه هفته حالش بهتر شده خدا رو شکر .... خدا ازش نگذره یه یه ماه وقت نمیده دنبال خونه بگردیم ... 😠😠

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!

انشاءالله همین امروز فردا یه خونه خوب با صاحب خونه گیرتون بیاد

و

خونه بعدی هم خونه خودتون باشه😍

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتتون تموم شده اونم خونشو میخواد بی انصافی نمیکنه خب خونشو میخواد 

ولی میتونه گذشت کنه یه ذره دیگه مهلت بده 

همین الان که اینجا نشستی یه خونه دیده بودی

بعد چرا همین جا ک هستید نمیمونید

عزیزم شرایط خیلی بده انشالا مشکلتون حل شه - ولی چرا فک میکنید صاحبخونه بنگاه خیریه است ؟ چرا بخاطر گ ...

نمیگه مالشو حراج بزاره . الان خونه خیلی سخت پیدا میشه میگه چند روز مهلت بده .

گاهي بعضي از صاحبخونه ها تمام درامد و داراييشون پولي هست كه از اجاره ميگيرن

كاش يك ماه قبل موعدتون دنبال خونه ميگشتين

شايد اونا هم ميخوان مستاجر جديد بيارن بهش قول دادن

حالا ان شاالله خدا سلامتي بده زودتر جا پيدا كنين

انشاءالله همین امروز فردا یه خونه خوب با صاحب خونه گیرتون بیاد و خونه بعدی هم خونه خودتون باشه😍

ایشالا صابخونه ی خوب گیرمون بیاد .... تا الان هرچی صابخونه ی خدانشناس بود گیرمون اومده... دعامون کن عزیزم ❤ 

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!

کارش انسانی نیست میتونست مهلت بده ولی حالا هم که نداده حرف زور نمیزنه که مطابق قانون حقش رو میخواد دیگه نفرینتون چیه ؟ راست میگه خوب باید تو موعدش تخلیه کنید.انتظار بیش از حد نباید ادم داشته باشه از همه .بدهکار ما نیستند که مردم

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...