2777
2789
عنوان

هرروز با یک غذا😋آشپزی

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 45 پست

نوشیدنی خیار و لیمو  

مواد لازم:

۱ عدد لیمو

۲ عدد خیار

ا عدد پرتقال بزرگ

عسل

نعناع

۱ لیتر آب گازدار

یک عدد خیار را در مخلوط کن مخلوط کنید و یک عدد دیگر را دایره دایره برش بزنید. آب لیمو و پرتقال را بگیریدآبمیوه ها، خیار و عسل را با هم مخلوط کنید و آب را اضافه کنید و برای طعم دادن به آن برگ نعناع اضافه کنید.

نوشیدنی گلابی و مریم گلی  

مواد لازم:

۱۰ برگ مریم گلی

۱ عدد لیمو

۲۵۰ میلی لیتر آب گلابی

۲۵۰ میلی لیتر آب گازدار

۱ عدد هلو

یخ

لیمو و گلابی را خرد کنید. مریم گلی خرد شده را به آن اضافه کنید. یخ را با غذاساز یا مخلوط کن خرد کنید و با آب گلابی و آب گازدار به مواد اضافه کنید.

نوشیدنی گریپ فروت و دارچین  

مواد لازم:

۵۰۰ میلی لیتر آب گریپ فروت

۵۰۰ میلی لیتر آب گازدار

۱ لیوان آب

۱ فنجان شکر

۲ عدد چوب دارچین

رازیانه

برگ نعناع

یخ

شکر، آب و دارچین را در تاوه بجوشانید تا شکر آب شود. سپس بگذارید سرد شود. آب میوه و آب گازدار را به آن اضافه کنید و در نهایت یخ ها، رازیانه و نعناع را اضافه کنید.

نوشیدنی انرژی زای لیمو  

مواد لازم:

۵ عدد لیمو

شکر به اندازه دلخواه

۱ لیتر آب گازدار

نعناع

یخ

آب لیموها را بگیرید. یکی از لیموها را دایره دایره برش بزنید. آب لیمو و شکر را با هم مخلوط کنید تا شکر آب شود. سپس آب گازدار و قطعه های لیمو را به آن اضافه کنید. در آخر با نعناع و یخ میل کنید.

نوشیدنی سیب  

مواد لازم:

۱ لیتر آب سیب

نعناع

۱۰۰ میلی لیتر آب لیمو

۱ عدد لیمو

یخ

لیمو را دایره دایره برش بزنید. لیموها را به آب سیب اضافه کنید. تکه های لیمو، نعناع و یخ را به آن اضافه کنید. می توانید این نوشیدنی را با تکه های سیب مصرف کنید.

نوشیدنی سبزیجات   

مواد لازم:

۱ لیتر آب گازدار

شکر به مقدار دلخواه

۳ عدد خیار

۱ عدد فلفل دلمه ای بزرگ

۱ عدد لیمو ترش

۳ عدد لیمو شیرین

برگ نعناع یا ترخون

یخ

فلفل و ۲ عدد خیار را خرد کنید و روی شکر بپاشید. ۱ عدد از خیارها و لیمو را خرد کنید. آب لیمو ترش و ۲ عدد از لیموشیرین ها را بگیرید. نعناع یا ترخون را در یک شیشه بریزید و روی آن شکر بپاشید. آب لیمو ترش و تکه های لیمو شیرین، خیار و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس آن را به آبلیموشیرین و آب گازدار اضافه کنید. یخ را اضافه کنید و در نهایت تکه های لیمو و خیار را به آن اضافه کنید.

نوشیدنی آناناس  

موادلازم:

۱ لیتر آب

۱ عدد لیمو

۱ فنجان شکر

۱ عدد کمپوت آناناس

نعناع

آب را روی گاز بجوشانید. شکر را به آب اضافه کنید تا حل شود. آب لیمو را به آن اضافه کنید و گاز را خاموش کنید. سپس آب آناناس را به آن اضافه کنید. تکه های آناناس را به آن اضافه کنید و بگذارید سرد شود سپس در یخچال قرار دهید و هنگام نوشیدن به آن یخ اضافه کنید.

نوشیدنی_های_خنک#  

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 
لطفا یه غذای پلویی یاد بدید

چشم عزیزم حتما 

لطفا دوستاتون رو صدا بزنید❤

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم من غذا هاتو دوست دارم هر روز گذاشتی صدام کن 

قربونت عزیز دلم لطفا هرکدومو درست کردید عکسشو برای ما بزارید تا دوستان ببینند دوستاتونو صدا کنید

تاپیک عالیه من.تازه عضو شدم چجوری تاپیکو ذخیره کنم ک همیشه داشته باشم؟؟

ممنون عزیزم نظرلطفته هرغذایی درست کردی اگر مایل بودی عکسشو بزار دوستاتوهم صدا کن  

لطفا غذاهایی بذارید که موادش تو خونه قشر کم درامد جامعه هم باشه

چشم گلم حتما میزارم❤❤

غذا رو بی خیال  نوشیدنی  سرد رو بده تو  این گرما

اینم به درخواست شما عزیزم  درست کردی حتما عکس بزار دزوستان ببینند دوستاتو تگ کن بیان تاپیک

چشم گلم حتما میزارم❤❤

ممنون گلم میشه ماکارونی خوشمزه با مواد ساده رو بذارید

من ماکارونیام اونیکه میخام نمیشه

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       
نوشیدنی خیار و لیمو     مواد لازم:     ۱ عدد لیمو     ۲ عدد خ ...

آب گازدار چطور درست میشخ؟

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

شوید پلو : شوید پلو به عنوان پلو پایه می تواند با سایر فراورده های گوشتی مثل مرغ، ماهی، تن ماهی و... و حتی ماست موسیر یا سالاد مصرف شود و ترکیب آن به صورت شوید باقالی بسیار خوش طعم و لذیذ است. در اینجا به آموزش دو روش از پخت شویدپلو را برای شما تهیه کرده ایم. 

مواد لازم:

برنج 3 لیوان

شوید تازه ریز خرد شده 3 لیوان 

سیر 3 حبه

زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری 

نمک و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

برنج را در مقداری آب ولرم به مدت 30 دقیقه خیس دهید و پس از این مدت بهمراه مقداری نمک و چند لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا نرم شود سپس با آب سرد آبکشی کنید ( زمانی برنج را آبکش کنید که وقتی برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز ان کمی خام باشد ).

ته قابلمه ته دیگ دلخواهتان را قرار دهید و لایه لایه داخل قابلمه را با برنج و شوید خرد شده پر کنید ، در انتها سیرها را خرد کنید و لابلای برنج قرار دهید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند سپس نصف لیوان آب را بهمراه چند قاشق ورغن و زعفران دم کرده به برنج اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا برنج به آرامی دم بکشد ، پس از پخت برنج را در ظرف بکشید و سرو کنید.

به همراه این برنج میتوانید ماهی ، میگو ، گوشت و مرغ و … سرو کنید ، در صورتی که شوید تازه در اختیار ندارید از 3 قاشق غذاخوری شوید خشک استفاده کنید.

مواد لازم برای ماهیچه

گوشت ماهیچه: 1 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه و دارجین

پیاز:1 عدد

هویج:2 عدد

مواد لازم برای شوید پلو:

شوید تازه خرد شده:2 پیمانه

پیاز نکینی ریز:1 عدد کوچک

برنج ایرانی:2 پیمانه

نمک و فلفل و کمی زردچوبه

دارچین:1 قاشق چ خ سرخالی

روغن:به میزان لازم

زعفران:دو قاشق غ خ (دمکرده) در صورت تمایل

برای تزیین:

یا کشمش و پیاز داغ و دارچین

یا زرشک و گردو و خلال بادام و دارچین

طرز تهیه:

اول برنج رو بذارید تو آب حداقل دو ساعت خیس بخوره(این نکته خیلی مهمیه تو پخت برنج عالی)

بعد تو قابلمه شوید و پیاز رو تفت بدید. وقتی خوب تفت دادید زردچوبه و دارچین و فلفل رو اضافه کنید. سپس دوبرابر برنج یعنی 4 پیمانه آب در قابلمه بریزید و بذارید آب به جوش بیاد حالا برنج رو اضافه و نمک غذا رو اندازه کنید. وقتی آب برنج کشیده شد بذارید حدود نیم ساعت با حرارت ملایم دم بکشد. ماهیچه را هم جدا میگذاریم آبپز شود و البته کم هم طعم دهنده به آن می دهیم تا عطر و رنگ و بوی خوشی به خود بگیرد.

زمانی که برنج دم کشید میتوان برای تزیین زرشک و گردو و خلال بادام رو با کره و دارچین تفت داد و با زعفران مخلوط و رو و لابلای برنجم اضافه کرد. و در انتها ماهیچه را درکنار شویدپلو سرو میکنیم. 

شویدپلو#  

آب گازدار چطور درست میشخ؟

از بیرون باید تهیه کنید اسمش اب گازدار (سودا)

از بیرون باید تهیه کنید اسمش اب گازدار (سودا)

گرونه ؟

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
گرونه ؟

نه 

همبرگر خانگی : نمک وفلفل به میزان لازم

دنبه (چرخکرده) 100گرم

گوشت (چرخکرده) 400گرم

آرد سوخاری به میزان لازم

تخم مرغ 1عدد

پیاز 1عدد

سیر 2حبه

پودر سیر 2قاشق مرباخوری

پودر موسیر 1قاشق مرباخوری

ابتدا گوشت چرخکرده و دنبه چرخکرده را با هم مخلوط کرده و خیلی خوب ورز دهید تا کاملا یکنواخت شوند.

سیر و پیاز را رنده کرده و با هم مخلوط کنید و به آنها مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آنها را بگیرید و به همراه تخم مرغ ،پودر سیر،پودر موسیر و فلفل به گوشت اضافه کرده و خیلی خوب ورز دهید.

بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه کردن آرد سوخاری کنید.آرد را کم کم به گوشت اضافه کرده و هربار آن را به خوبی ورز دهید .

برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و آبدار و در عین حال خوبی دارد پس آرد شما کافی بوده است ، اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به آن اضافه کنید.

اضافه کردن آرد را تا زمانی که بتوانید به گوشت شکل دهید ادامه دهید. اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود.

گوشت آماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید ، دایره های آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.سپس آنها را روی ذغال کباب کرده یا درون تابه سرخ کنید.

نکات:

1)در صورت تمایل به جای دنبه از کره استفاده کنید.

2)میتوانید از مقداری سبزی معطر هم داخل همبرگز استفاده کنید.

3) میتوانید همبرگرها را بصورتی که گفته شد درون فریز منجمد نموده و در موقع لزوم از آنها استفاده کنید.

نوش جان

#همبرگر

کیک شکلاتی، سریع و ساده : مواد لازم :

شکر : یک لیوان (250گرم)

تخم مرغ : 6 عدد

شیر : 125 گرم یا نصف لیوان

آرد : 2/5 لیوان وانیل

نمک : یک قاشق چایخوری

بکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری

روغن جامد یا مایع : 7 قاشق سوپخوری یا 150 گرم

گردوی خرد شده : نصف فنجان

کشمش پلویی یا شکلات چیپسی : نصف فنجان رنده

پوست پرتقال : یک قاشق مرباخوری

پودر کاکائو یا نسکافه : به میزان دلخواه

طرز تهیه :

سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و در دو ظرف جداگانه بگذارید.

نصف لیوان شکر را با سفیده ها مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا سفت شود و در صورت برگرداندن ظرف از آن نریزد.

سفیده های آماده شده را کنار بگذارید.

نصف لیوان شکر باقی مانده را با روغن مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا نرم شود، سپس زرده های تخم مرغ را کم کم به آن اضافه کنید تا تمام شود.

برای این که بوی تخم مرغ ها از بین برود وانیل را اضافه کنید و مقدار کمی هم نمک بیفزایید. این کار باعث تشدید شیرینی کیک می شود.

مواد را هم بزنید تا به صورت کرم در بیاید.

دو قاشق از شیر را اضافه کنید و سپس همزن را خاموش کنید.

باقی مانده شیر را اضافه کنید و بقیه را با همزن بالنی یا قاشق مخلوط کنید. سفیده را به این مواد اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید.

آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و در چند مرحله به مواد اضافه کنید.

میزان آرد مورد نیاز بستگی به کیفیت آن دارد.

در صورت رقیق بودن مواد می توانید کمی به آن آرد اضافه کنید.

شما می توانید از دو عدد قالب کیک انگلیسی استفاده کنید و مواد را داخل آن بریزید. برای این منظور قالب ها را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. مواد را داخل قالب بریزید و کشمش را همراه با گردو و شکلات چیپسی روی مواد بریزید. یکی دیگر از قالب ها را هم با مواد کیک که با پودر کاکائو یا نسکافه مخلوط کرده اید پر کنید. فر را از قبل روشن کنید و روی 350 درجه فانهایت یا 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کیک را مدت 45 دقیقه در طبقه اول فر بگذارید. هیچگاه اوایل پخت کیک هایی که در آنها بکینگ پودر به کار رفته است در فر را باز نکنید، چرا که پف کیک از بین می رود.

در آخر برای اطمینان از پخت کیک از یک خلال دندان یا نوک چاقو استفاده کنید و آن را داخل کیک فرو ببرید. اگر مواد کیک به خلال یا چاقو نچسبید کیک شما آماده است. این کیک را می توانید برای عصرانه خانواده به همراه شیر یا چای نوش جان کنید.

کیک_شکلاتی#