2777

شویدپلو #

برای هشتگ "شویدپلو" 1 مورد یافت شد.

شوید پلو : شوید پلو به عنوان پلو پایه می تواند با سایر فراورده های گوشتی مثل مرغ، ماهی، تن ماهی و... و حتی ماست موسیر یا سالاد مصرف شود و ترکیب آن به صورت شوید باقالی بسیار خوش طعم و لذیذ است. در اینجا به آموزش دو روش از پخت شویدپلو را برای شما تهیه کرده ایم. 


مواد لازم:

برنج 3 لیوان

شوید تازه ریز خرد شده 3 لیوان 

سیر 3 حبه

زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری 

نمک و روغن به مقدار لازم


طرز تهیه:


برنج را در مقداری آب ولرم به مدت 30 دقیقه خیس دهید و پس از این مدت بهمراه مقداری نمک و چند لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا نرم شود سپس با آب سرد آبکشی کنید ( زمانی برنج را آبکش کنید که وقتی برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز ان کمی خام باشد ).


ته قابلمه ته دیگ دلخواهتان را قرار دهید و لایه لایه داخل قابلمه را با برنج و شوید خرد شده پر کنید ، در انتها سیرها را خرد کنید و لابلای برنج قرار دهید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند سپس نصف لیوان آب را بهمراه چند قاشق ورغن و زعفران دم کرده به برنج اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا برنج به آرامی دم بکشد ، پس از پخت برنج را در ظرف بکشید و سرو کنید.


به همراه این برنج میتوانید ماهی ، میگو ، گوشت و مرغ و … سرو کنید ، در صورتی که شوید تازه در اختیار ندارید از 3 قاشق غذاخوری شوید خشک استفاده کنید.



مواد لازم برای ماهیچه

گوشت ماهیچه: 1 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه و دارجین

پیاز:1 عدد

هویج:2 عدد


مواد لازم برای شوید پلو:

شوید تازه خرد شده:2 پیمانه

پیاز نکینی ریز:1 عدد کوچک

برنج ایرانی:2 پیمانه

نمک و فلفل و کمی زردچوبه

دارچین:1 قاشق چ خ سرخالی

روغن:به میزان لازم

زعفران:دو قاشق غ خ (دمکرده) در صورت تمایل


برای تزیین:

یا کشمش و پیاز داغ و دارچین

یا زرشک و گردو و خلال بادام و دارچین



طرز تهیه:


اول برنج رو بذارید تو آب حداقل دو ساعت خیس بخوره(این نکته خیلی مهمیه تو پخت برنج عالی)


بعد تو قابلمه شوید و پیاز رو تفت بدید. وقتی خوب تفت دادید زردچوبه و دارچین و فلفل رو اضافه کنید. سپس دوبرابر برنج یعنی 4 پیمانه آب در قابلمه بریزید و بذارید آب به جوش بیاد حالا برنج رو اضافه و نمک غذا رو اندازه کنید. وقتی آب برنج کشیده شد بذارید حدود نیم ساعت با حرارت ملایم دم بکشد. ماهیچه را هم جدا میگذاریم آبپز شود و البته کم هم طعم دهنده به آن می دهیم تا عطر و رنگ و بوی خوشی به خود بگیرد.


زمانی که برنج دم کشید میتوان برای تزیین زرشک و گردو و خلال بادام رو با کره و دارچین تفت داد و با زعفران مخلوط و رو و لابلای برنجم اضافه کرد. و در انتها ماهیچه را درکنار شویدپلو سرو میکنیم. 

شویدپلو#  

داغ ترین های تاپیک های امروز