2777
2789
عنوان

رفتم پیش دکتر مصدق برای نازایی

3204 بازدید | 33 پست

بچه ها امروز رفتم پیش  دکتر مصدق بهم گفت پلی کیستیک داری  و پرولاکتینت هم بالاس و یه آزمایش  هورمونی  هم برام نوشت و گفت باید هر ۱۵ روز یبار برم طب سوزنی ک لاغر بشم گفت حتما حتما باید ۱۰ کیلو کم کنی  بهش گفتم بچه دار میشم گفت فعلا نمیتونم چیزی بگم ترسیدم حسابی  نکنه نشه 😢

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل من 🙂الانم دوقلو دارم که ۵سالشونه وسومی رو یه ماه میشه سقط شد اونم بخاطر همین پلی کیستیک😢

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
نترس انشالله كه مشكلي نيست  مگه مصدق براي مراقبت بارداري نيست من بارها خواستم وقت بگيرم نرفتم ...

ان شاءالله ،،،برای  زنان و نازائی هست 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
مشکل من 🙂الانم دوقلو دارم که ۵سالشونه وسومی رو یه ماه میشه سقط شد اونم بخاطر همین پلی کیستیک😢

الهی  بگردم عزیزم 😢

ینی  منم باردار میشم 😢😔

دوستم  من تا چندکیلو کم میکنم باردار میشم دفه اول بعد ۸سال درمان فهمیدم پرولاکتینم بالاست تا یه ماه دارو داد که باردار شدم برای سومی اقدام کردم  دکترم گفت پلی کیستیک شروع کردم ورزش کردم ۸ کیلو کم کردم باردار شدم البته سر بارداری اولمم ۸ کیلو کم کردم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
خدا بخواد همه چیز امکان داره من یکی رو میشناسم ک دختر بهش گفته بود امکان حاملگیت صفره و قرص جلوگیری ...

وووای  آره واقعا الان فقط امیدم بخداست 

خدا اگ بخواد میشه ولی چرا برای  ما ک اینقد دلمون بچه میخواد ،،،نمیخواد 😢

ترس اضطراب چاقی عدم تحرک غذاهای فراوری شده اینا عواملین ک باعث بوجود اومدن سندروم تخمدان میشن  ...

مرسی  عزیزممممممم همه تلاشمو میکنم ک لاغر بشم 

الهی  بگردم عزیزم 😢 ینی  منم باردار میشم 😢😔

ان شالله گلم .بنظرم به فکر درمانت باش اصلابه بچه فکر نکن چون استرس میگیری ،وزنت کم بشه باردار میشی