masana مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 518 عنوان تعیین جنسیت ..دکتر 321 بازدید | 8 پست سلام خانوما..کسی با آی یو آی نتیجه گرفته برای تعیین جنسیت..اگه گرفته کجا و کدوم دکتر رفته ...کسی دکتر سالک فرد تو تهرانپارس میشناسه یا زهرا بنیاد؟؟؟ممنون میشم کمکم کنید 1398/05/06 | 16:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وارششششش عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 13331 سوال منم هست خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه اینم ایدی تلگرامش Rostami146 خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن
masana مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 518 سوال منم هست من خیلی دوست دارم بچه دومم پسر بشه ..وقت دکترم گرفتم فردا برم مشاوره ... ایشالا که بشه
Mamane_montazer عضویت: 1391/08/02 تعداد پست: 985 من خیلی دوست دارم بچه دومم پسر بشه ..وقت دکترم گرفتم فردا برم مشاوره ... ایشالا که بشه نکن اینکارو،به زور ازخداهیچوقت نگیر چیزی رو،باورکن دنبال اینا بری بازم ۵۰ به ۵۰ هستش،ببشترمیخوره توذوقت،من هرکی رودیدم بیخیال تربوده یهو جنسی که میخواسته گرفته ازخدا،دوستای ما بعددوتاپسر ،باکلی رژیم واینا درطی یکسال باردار شدخانمه،دوقولو پسر،شدن چهارتاپسر،دستکاری میکنن همین میشه،بسپاربه خداگلم مادربودن زيباترين شادي دنياست ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊 شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
masana مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 518 نکن اینکارو،به زور ازخداهیچوقت نگیر چیزی رو،باورکن دنبال اینا بری بازم ۵۰ به ۵۰ هستش،ببشترمیخوره توذ ... من اصلا برام مهم نیست ...مادر شوهری دارم فوق العاده بیشور که امروز زنگ زده میگه برو آمپول بزن پسر دارشی .😢بهم برخورد واقعا
Mamane_montazer عضویت: 1391/08/02 تعداد پست: 985 من اصلا برام مهم نیست ...مادر شوهری دارم فوق العاده بیشور که امروز زنگ زده میگه برو آمپول بزن پسر دا ... اصلا حرف بقیه برات مهم نباشه،منم بخاطرمادرم دوست داشتم اماقسمت نبود الان خوشحالم دوتاخواهرن،بخداخیلی خوبه مادربودن زيباترين شادي دنياست ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊 شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
belalom عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 360 سلام بعد یکسال دارم پیام میدم بچه دار شدید چون خودم پسرمیخوان
masana مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 518 سلام بعد یکسال دارم پیام میدم بچه دار شدید چون خودم پسرمیخوان سلام بانو ...نه متاسفانهمن یکبار آی یو آی انجام دادم و دیگه پیگیری نکردم ..تا کرونا اومد اما الان دنبال اینم برم آی وی اف کنم .چون تنبلی تخمدان دارم