2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت ..دکتر

321 بازدید | 8 پست

سلام خانوما..کسی با آی یو آی نتیجه گرفته برای تعیین جنسیت..اگه گرفته کجا و کدوم دکتر رفته ...

کسی دکتر سالک فرد تو تهرانپارس میشناسه یا زهرا بنیاد؟؟؟ممنون میشم کمکم کنید 

سوال منم هست

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خیلی دوست دارم بچه دومم پسر بشه ..وقت دکترم گرفتم فردا برم مشاوره ... ایشالا که بشه 

نکن اینکارو،به زور ازخداهیچوقت نگیر چیزی رو،باورکن دنبال اینا بری بازم ۵۰ به ۵۰ هستش،ببشترمیخوره توذوقت،من هرکی رودیدم بیخیال تربوده یهو جنسی که میخواسته گرفته ازخدا،دوستای ما بعددوتاپسر ،باکلی رژیم واینا درطی یکسال باردار شدخانمه،دوقولو پسر،شدن چهارتاپسر،دستکاری میکنن همین میشه،بسپاربه خداگلم

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
نکن اینکارو،به زور ازخداهیچوقت نگیر چیزی رو،باورکن دنبال اینا بری بازم ۵۰ به ۵۰ هستش،ببشترمیخوره توذ ...

من اصلا برام مهم نیست ...مادر شوهری دارم فوق العاده بیشور که امروز زنگ زده میگه برو آمپول بزن پسر دارشی .😢بهم برخورد واقعا 

من اصلا برام مهم نیست ...مادر شوهری دارم فوق العاده بیشور که امروز زنگ زده میگه برو آمپول بزن پسر دا ...

اصلا حرف بقیه برات مهم نباشه،منم بخاطرمادرم دوست داشتم اماقسمت نبود الان خوشحالم دوتاخواهرن،بخداخیلی خوبه

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
سلام بعد یکسال دارم پیام میدم بچه دار شدید چون خودم پسرمیخوان

سلام بانو ...نه متاسفانه

من یکبار آی یو آی انجام دادم و دیگه پیگیری نکردم ..تا کرونا اومد 

اما الان دنبال اینم برم آی وی اف کنم .چون تنبلی تخمدان دارم