2777
2789
عنوان

بی لی چک منفی روز ۲۶ دوره

282 بازدید | 16 پست

خانوما من دوره هام ۳۰ روزست دوروز پیش بیبی گذاشتم بعد نیم ساعت هاله کمرنگ انداخت امروزم کلا منفی 

کیا مثه من لودن  و باردار بودن

ینی زود گذاشتم

علائم خم ترشح دارم دردزیر دل و تخمدان میره و میاد و کمر درد هم دارم

استقلال جونمه ...ابی رنگه خونمه...

عزیزم صبر کن حداقل روز موعد بزن بی بی چکو،منم چندروز قبلش میزدم منفی بود ولی یکروز قبل موعد زدم مثبت کمرنگ شد

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ عجله ای داری بزار عقب بیوفته بعد😦😐

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
آره عزیزم من روز ۲۷ دورم رفتم آز دادم منفی بود دکتر گفت زود رفتی ممکنه باردار باشی ولی تو آز نشون ند ...

باردار بودی اون ماه

عزیزم صبر کن حداقل روز موعد بزن بی بی چکو،منم چندروز قبلش میزدم منفی بود ولی یکروز قبل موعد زدم ...

واقعا 

ینی امیدی هست 

خیلی منتظرم دل تو دلم نیست

😐۹ ماه اقدام بودم ۲ماهش قرص مصرف کردم  ۸ باراز دادم ۵۰ تا بی بی چک تهشم بیخیال شدم خودمو درگیر درسو سفر کردم دیدم دوماه گذشت پری نیومد رفتم دکتر ۲ ماهم بود😐

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
واقعا  ینی امیدی هست

خیلیم دل نبندعزیزدلم منم ماه اول دل بستم نشد خیلی گریه کردم اما ماه دوم خداروشکر گرفتو باردار شدم 😘انشالله زودی باردار میشی

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 
😐۹ ماه اقدام بودم ۲ماهش قرص مصرف کردم  ۸ باراز دادم ۵۰ تا بی بی چک تهشم بیخیال شدم خودمو درگیر ...

ب سلامتی بغلش بگیری

ب سلامتی بغلش بگیری

بیخیال باشی میاد