2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من شنیدم که مارک بوش تقلبی هم داره اگه تو بانه تقلبیشو بهتون بدن شما تشخیص میدین که تقلبیه؟؟

شرمنده که اینارو میپرسم فقط میخوام اطلاع داشته باشم از جنسای تو بازار

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺

ظرفشویی بوش خیلی از لحاظ کیفیت بهتر از الجی هست..

با این حال من پیشنهاد میکنم همه چیزو الجی بردار..خدمات پس از فروش و قطعاتش خیلی خوبه..مارک دیگه میگیری یه مشکل پیدا میکنه پدرتو درمیازن!!

من ماکروویوم پاناسونیکه... یه مشکل پیدا کرد بردم تعمیرگاه نمیدونم چیشو عوض کردن  که دیگه ضعیف شده با اینکه قفل درش خراب بود فقط و اجزای توش کاملا درست بود... ولی مطوئنم یه چیزی از توش عوض کردن دیگه همون نیست!! تازه کلی هم ازم پول گرفتن..ولی تو الجی از اینکارا نمیشه کرد!!

کیفیتش عالی بود مثل فر استفاده میکردم تو 40دقیقه تو برنامه کیک میپختم الان توی 2ساعتم وسط کیک خوب نمیپزه ...

خدمات پس از فروش خیلی مهمه..حالا تو یخجال نه..چون یخچال خیلی کم خراب میشه ولی بقیه وسایل واقعا اعصاب برات نمیزارن این تعمیراتی ها!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
اخه من شنیدم که مارک بوش تقلبی هم داره اگه تو بانه تقلبیشو بهتون بدن شما تشخیص میدین که تقلبیه؟؟ شر ...

ما اخه قبلا یه بار رفتیم بانه ک البته اره جنس تقلبی هم هست ولی در کل ما جنس و با گارانتی میخریم 

ظرفشویی بوش خیلی از لحاظ کیفیت بهتر از الجی هست.. با این حال من پیشنهاد میکنم همه چیزو الجی بردار.. ...

خیلیییییییییییییی خیلی ممنوون از توصیت اره خودمم بابت همین خدمات پس از فروش نگران بودم 

دلمم بیشتر با الجی چون کل بازار و گرفتههه بازم خیلی ممنون♥️♥️🙏🙏