2777
2789

آره کلاً چیزای تند ضرر داره برا جنین.

درضمن بیش فعالی هم میاره و عصبیش میکنه.

جاری من عاشق تندی‌جات بود. تو حاملگیش هم میخورد.

بچه‌ش الان ۸ سال داره، انقده بیش فعال و عصبیه... نیم وجب بچه همش عین بزرگترا داد و بیداد میکنه سر همه، خیلی عصبی و پرخاشگره. اصلاً اعصاب نداره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره کلاً چیزای تند ضرر داره برا جنین. درضمن بیش فعالی هم میاره و عصبیش میکنه. جاری من عاشق تندی‌جا ...

من که دکترم حرفش با شما متفاوت بود . حالا شاید اون بچه مشکلی دیگه داره . اگه فلفل انقد تاثیر داشت فک کن الان تو هند خون و خونریزی بود   

من که دکترم حرفش با شما متفاوت بود . حالا شاید اون بچه مشکلی دیگه داره . اگه فلفل انقد تاثیر داشت فک ...

خخخخ چ میدونم والا، نه بابا هیچ مشکلی نداره، تو ناز و نعمت دارن بزرگش میکنن، نمیذارن آب تو دلش تکون بخوره ولی خیلی بی دلیل و بیش از حد عصبانیه...

من از خیلیا شنیدم ک میگن چیزای تند نخورین تو بارداری، بچه اعصابش ضعیف میشه. من خودم عاشق غذاهای تندم. چندبار کرانچی فلفلی خوردم عذاب وجدان دارم 🙁

من وقتی ی چیز تند میخورم عذاب وجدان میگیرم میگم بچم سیا سوخته نشه  

خخخخ آفرین 😂 منم شنیدم میگن چیزای تند و کلاً ادویه‌جات بچه رو سیاه میکنه و پوستش لک میفته 😃

خخخخ آفرین 😂 منم شنیدم میگن چیزای تند و کلاً ادویه‌جات بچه رو سیاه میکنه و پوستش لک میفته 😃

جدییییی... خوبشد گفتین دیگ هیچ چیز تند نمیخورم.خخخ... دخترم سیاه نشه یه وقت زشت بدنیا بیاد