2821
2789
عنوان

نماز خواندن

117 بازدید | 7 پست

سلام

میخواستم براتون از لذتی بگم که چندوقته به دست آوردم لذتی که هیچ جا پیدا نکردم احساس آرامش احساس اینکه دلم روشن میشه بعدهربارانجام دادنش احساس نور روصورتم احساسی که هرصبح درخلوتم باهاش دارم خیلی حس نابی هست نمازخواندن همه اینارو به من داده اگه کسی درگرفتاری و تنهایی وافسردگی هست خواهش میکنم امتحان کنه چون این عملو کنار گذاشته اینجور شده بهترین طبیب همه ما خداوندبزرگ و والا مرتبه هست 

من تا تصمیم میگیرم بخونم متاسفانه پریود میشمو تصمیمم یادم میره😢

خوشگلم واسم صلوات میفرستی؟ کاش راه دوری بین ما بود🚶کاش سرنوشت ما جدا بود↕از تو فکر من رها بوده🙍گر ندیده بودمت ای یار🙌عشق دیدی خانه ات خراب است💒عشق هر چه گفته ای سراب است💖ای چه حق انتخاب است ❓که ندارم خبر از دلدار❕تو همانی که رگ خواب مرا میدانی😴تو همانی که به درد دل من درمانی💊باورت کردمو گفتی تا ابد میمانی👫دیدی آخر که تو رفتی و من اینجا ماندم💔دیدی اخر که ز پرواز دلت جا ماندم🚁تنها یار بی کسی ها دیدی تنها ماندم😢دل💖توبه کردی و شکستی دل💔با چه رویی عاشق هستی😍تو امید به هر که بستی💑رفتو آخرش شدی تنها👤من یک غم ادامه دارم😖من بغض آخرین قرارم😧که هنوز در انتظارم😧برسی به داد این شبهام🌃تو همانی که رگ خواب مرا میدانی😴تو همانی که به درد دل من درمانی 💊باورت کردمو گفتی تا ابد میمانی😍   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قبل ازدواجم میخوندم بعد ازدواج هرازگاهی توخونمون هم ماه رمضان میخوندم اما یک در میون اما دیگه تصمیم گرفتم ازخداخواستم نزاره سست بشم خیلی نیاردارم به آرامش احساس میکنم اینجور زندگیم رو برنامه هست

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز