2777
2789
عنوان

کدوم اسم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 37 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آنیتا😍😍😍😍 اسم مامانم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

اسم مامانتونه؟

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
آنیتا نظرسنجی میذاشتی راحت تر بود نتیجه گیری

بلد نیستم ، سخت شد الان، شوهرم آناهیتا دوست داره ولی میگم سخت، خودم بین آنیتا و الینا موندم

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
بله

فکر میکردم جدید باشه

چه کنم سخت تر شد دوباره  

بلد نیستم ، سخت شد الان، شوهرم آناهیتا دوست داره ولی میگم سخت، خودم بین آنیتا و الینا موندم

همون کنار گزینه ی تاپیک، یه گزینه نظرسنجی هست

خوب اگه همسرتون اناهیتا دوست داره و خودتوتم آنیتا رو دوست دارید به نطرم گزینه ی خوبیه چون نظر هردوتون میشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
منم دنبال اسم دخترم امروز دلانا نظرم و جلب کرده🙄

منم موندم رو انتخاب اسمش

فکر میکردم جدید باشه

مگه مامانم چند سالشه😐😐😐😑😑😑

امسال میشه ۳۹ سالش😑😑😑

اولن مامان من تهرانیه 

بعدم مامان بزرگم خیلی بروزه😑😑😑😑😑

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤