2821
2789
عنوان

کدوم اسم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 37 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آنیتا

نظرسنجی میذاشتی راحت تر بود نتیجه گیری

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
آنیتا😍😍😍😍 اسم مامانم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

اسم مامانتونه؟

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
آنیتا نظرسنجی میذاشتی راحت تر بود نتیجه گیری

بلد نیستم ، سخت شد الان، شوهرم آناهیتا دوست داره ولی میگم سخت، خودم بین آنیتا و الینا موندم

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
بله

فکر میکردم جدید باشه

چه کنم سخت تر شد دوباره  

بلد نیستم ، سخت شد الان، شوهرم آناهیتا دوست داره ولی میگم سخت، خودم بین آنیتا و الینا موندم

همون کنار گزینه ی تاپیک، یه گزینه نظرسنجی هست

خوب اگه همسرتون اناهیتا دوست داره و خودتوتم آنیتا رو دوست دارید به نطرم گزینه ی خوبیه چون نظر هردوتون میشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
منم دنبال اسم دخترم امروز دلانا نظرم و جلب کرده🙄

منم موندم رو انتخاب اسمش

فکر میکردم جدید باشه

مگه مامانم چند سالشه😐😐😐😑😑😑

امسال میشه ۳۹ سالش😑😑😑

اولن مامان من تهرانیه 

بعدم مامان بزرگم خیلی بروزه😑😑😑😑😑

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
2824
2823
2791
2779
2792