2777
2789
والا..روز اول چشم رو همه چی میبندن بعد میگن ب دلم ننشست بعدم میفتن دنبال طلاق انگار شناسنامه مرد ...

دیگه انصافا قیافه مثل اخلاق و خسیس بودن و بعضی خصلت های بد نیست که ادم بگه بعدا فهمیدم اینجوریه.تازه بعضی خصلت ها هم روز اول مشخص میشه قیافه که جای خود داره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورمیکنی بارهابهش گفتم

چی داری با دل جوان مردم میکنی چرا خوردش میکنی ،مگه قیافه اش چطوره چه ایرادهایی داره نمیشه رفعشون کرد؟

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

از نگاه مردم خسته شدم خیلی سعی کردم خودموراضی کنم ک باهاش کناربیام ولی..

به مردم چه

من شوهرم هم قدمه

دوتامون ۱۶۴

بشینم ببینم مردم چی میگن؟

عاشق شوهرمم خیلی هوامو داره همه جا

خیلی هم دوسم داره

بی خیال باش تا کامروا باشی
دیگه انصافا قیافه مثل اخلاق و خسیس بودن و بعضی خصلت های بد نیست که ادم بگه بعدا فهمیدم اینجوریه.تازه ...

دقیقا ..الان من شوهرم خوشگله ..اما دست بزن داره یک سالم عقد بودم نفهمیدم رفتم تو خونش قهمیدم..خونوادشم همه ارومن این وحشیه..این خوبه؟کاش میمون بود اخلاق داشت

خوشی میزنه زیر دل بعضیا

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
از نگاه مردم خسته شدم خیلی سعی کردم خودموراضی کنم ک باهاش کناربیام ولی..

مشکل نگاه مردم نیس طرز نگاه خودته

اینقدر خانومایی رو دیدیم که شوهرشون به شدت زشت بودن و خانومه به شدت خوشگل ولی جوری با لذت به مردش نگاه میکنه که آدم حسودیش میشه بهش

آدم وقتی خودش انتخاب نکنه بیشتر دنبال ضعف های طرفش میگرده،اگر همین همسرت رو خودت پسندیده بودی هرچقدرم بقیه میگفتن زشته ناراحت میشدی و ازش حمایت میکردی

احساست کاملا طبیعیه ولی اگر قصد جدا شدن نداری اینقدر ذهن خودتو بابت این موضوع زجر نده

دوست داری قیافه عالی باشه ، از اون ور :

بد دهن باشه 

دست به زن داشته باشه

مغرور 

رفیق باز 

بی احساس

...

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
من 30 اون 44

اختلاف سنیتون زیاده ... آخرش همین میشه. 

بعد شما با عقل و انتخاب خودت ازدواج گردی ، کم سن و سالم نیستی به انتخابت احترام بذار. شوهر خوشگل مال مردمه

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
چی داری با دل جوان مردم میکنی چرا خوردش میکنی ،مگه قیافه اش چطوره چه ایرادهایی داره نمیشه رفعشون کرد ...

ول کن ..دو روز دیگه یکی صیغه میکنه همین خانوم پیام میزاره خوشگل بودم ماه بودم خیانت کرد بقیه هم فحش میدن..ننیدونه ده بار طرف رو خورد کرد الان دنبال یکی میره دوسش داشته باشه

اگه یه مرد ب زن بگه قشنگ نیستی همه مرد و خاندانشو فحش میدادن

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

طلاق بگیر بذار بره با یکی دیگه ازدواج کنه ک بخاطر قیافش سرزنشش نکنه. آدما همه خصوصیات خوبو باهم ندارن. ذاتِ خوبه ک تمامِ احتیاجات زندگی رو برطرف میکنه ن ظاهر خوب. 

گناه داره بنده خدا 

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...
مشکل نگاه مردم نیس طرز نگاه خودته اینقدر خانومایی رو دیدیم که شوهرشون به شدت زشت بودن و خانومه به ش ...

آره عزیزم شایدم همینطوره ن جداشدن ک اصلا خودم میخوام باهاش کناربیام نمیتونم سخته برام