2777
2789
عنوان

پشیمونم

187 بازدید | 13 پست

کنکور دادم اما هیچی نخوندم امسال 25 هزار معلم میخواستن با تلاش میتونستم قبول بشم برا خودم راحت از مهرماه حقوق میگرفتم بیمه میشدم سابقه کار داشتم جو مدرسه رو دوست دارم خوده شغل اموزش دادن رو هم ببشتر عاشقشم کارشم فقط صبح تا ظهر راحت باقبشم ادم به زندگیش میرسه حقوقشم برای ی زن خوبه اما حیف دیگه شرایط کنکور دادنم اصلااا ندارم افسرده و بی هدفم الان هرکی رو میبنم معلمه میگم خوشبحالش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناامید نشو برای هدفت بجنگ

اخه میدونی عزیزم تربیت معلم ریکسیه مثلا امسال زیاد میخوان احتمال اینکه شهر منم بخوان زیاده سال دیگه یا کمه یا شهر من شاید اصلا نخوان

تجربی ولی از این 25 هزارتا میگن 10 هزارتا از انسانی میگیرن

منم کنکور تجربی دادم گند زدم بدجوووور. گفتم‌ اگه امسال دولتی قبول شدم که میرم اگه نشدم میرم ازاد واسه کنکور انسانی میخونم

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
منم کنکور تجربی دادم گند زدم بدجوووور. گفتم‌ اگه امسال دولتی قبول شدم که میرم اگه نشدم میرم ازاد واس ...

بدجور یعنی در چ حد؟؟ من اشتباه محض کردم باید همون سال دوم یا امسال کنکور انسانی میدادم علاقم به دروسش بیشتر بود الان اگر بخوام همزمان با دانشگاه برا انسانی یخومم اولا سال چهارمه دوما شاید تربیت معلم نخوان برا شهرمون یا کم بخوان ریسکیه ولی حداقل تجربی تربیت معلم نخوان رشته های بهتری داره 

اخه میدونی عزیزم تربیت معلم ریکسیه مثلا امسال زیاد میخوان احتمال اینکه شهر منم بخوان زیاده سال دیگه ...

ببخشید من زیاد سر در نمیارم. اموزش ابتدایی هم جز همین معلمی هست دیگه؟یا فقط اموزش زیست و شیمی؟اخه تو سایت قلمچی چهارتا رشته واسه تجربیا زده اموزش ابتدایی و کودکان استثنایی و اموزش زیست و اموزش شیمی درسته؟

بدجور یعنی در چ حد؟؟ من اشتباه محض کردم باید همون سال دوم یا امسال کنکور انسانی میدادم علاقم به دروس ...

دقیقا منم پشیمونم چرا امسال واسه انسانی نخوندم. بدجور گند زدن یعنی بعد از چندسال دوری از درس چندماه خوندم ولی فکر کنم ۴۰ هزار هم نشم اخه نظام قدیم هم بودم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز