2777
2789
دعا میکنم واست عزیزم... یه مدت سخت نگیر فک کن اصن مجردی هنوز بذار هروقت خواست بره و بیاد...فیلم (من ...

اره هیچی نمیگم فقط میخوام یک حرفی بگم این که من از الان تااخر عمرم😢فقط منتظر طلاقم تا بفهمه من چقد عوض شدم ..محلش نمیدم بهتر که نیومد بخدا اعصاب ندارم چشام سرخن ..نه حتما میگیرمش مث زندگی منه؟

اره هیچی نمیگم فقط میخوام یک حرفی بگم این که من از الان تااخر عمرم😢فقط منتظر طلاقم تا بفهمه من چقد ...

آره شوهره به زنش اهمیت نمیده و میره با منشیه مطبش اونوقت ببین زنش یکاری میکنه که مرده همه حواسش جمع زنش میشه..ببین فیلم جالبیه

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر واقعا اینطوره سادیسم داره

روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁
چرا جدا نمیشی؟تو هم یکی از بنده های با ارزش خدایی،چه بی احترامانه  باهات حرف میزنه،اون لیاقت تر ...

😢😢😢😢😢😢خیلی بدحرف میزنه خیلی وقیحانه منم مث خودش کرده من ادمی بودم بخدا تو بلد نبودم الان راحت فحش میدم😔😔😔😔..اخه وقتی خوبیم خیلی خوبه خیلی دوسش دارم من عوضی😢😢😢😢😢بدونش نمیتونم دوماه پیش سه روز برای ماشین رفته بود با دوست پدرش جنوب وقتی اومد انقد منو توبغلش گرفته بود انگار سالها دور بودیم😢😢یجوری اون شب برخورد کرد انگار بعد چندسال دوری بهم رسیده تاصبح بغلش بودم ولم نمیکرد 😢اما زبونش خیلی تلخه.کاش میشد راحت از همه چی گذشت😢😭😭😭😭😭

شایدمشکلی واسه بچه دارشدن داره اینجوری دست پیشگرفته 

اخه کسی که مشکل داره اقدام میکنه نه اینکه ترس ریختن داشته باشه😔😔😔اتفاقا خواهرش همیشه بش میگه دریاانقد بچه دوس داره شاید مشکل داری که میترسه اونم میگه مگه من دوست ندارم بچه الان موقعیتش نداریم😢..چندوقته همش از بچه میگه که بقیه دارن 

آره شوهره به زنش اهمیت نمیده و میره با منشیه مطبش اونوقت ببین زنش یکاری میکنه که مرده همه حواسش جمع ...

حتما میگیرمش😔😔😔😔😔شوهزمو باید ادم کنم اینطوری نمیشه ادامه داد..باید یکارایی بکنم 😢😢😢😢

😢😢😢😢😢😢خیلی بدحرف میزنه خیلی وقیحانه منم مث خودش کرده من ادمی بودم بخدا تو بلد نبودم الان راحت ...

پس نمودار خوبی هاش بیشتر از بدیهاشه، پس هر وقت گفت طلاق ، بگو من آماده ام، نقطه ضعف ازت پیدا کرده، مدام با اون آزارت میده، حق نداره، پس بهش بگو باشه آروم و عادی

اره هیچی نمیگم فقط میخوام یک حرفی بگم این که من از الان تااخر عمرم😢فقط منتظر طلاقم تا بفهمه من چقد ...

اره دقیقا مثل زندگیه شماست بگیر نگاش کن خیلی خوبه.....زنه یه مدت اصلا به مرده اهمیت نده کارای شک برانگیز انجام میده میره بیرون سینما‌...انگاری که بایه آقایی درارتباطه شوهرش غیرتی میشه وبه خودش میاد

حتما میگیرمش😔😔😔😔😔شوهزمو باید ادم کنم اینطوری نمیشه ادامه داد..باید یکارایی بکنم 😢😢😢😢

انشاءالله که دلت آروم بشه عزیزم و زندگیت هم رو روال بیفته

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
اخه کسی که مشکل داره اقدام میکنه نه اینکه ترس ریختن داشته باشه😔😔😔اتفاقا خواهرش همیشه بش میگه دریا ...

تو هم بگو ، منم دیگه بچه دوست ندارم، بچه آوردن که مهم نیست، بچه محیط آروم میخواد، زندگی شاد میخواد، چرا یکی رو بیارم الکی، تربیت میخواد