2777
2789
عزیزم باشه چشم دیگه بی محلی میکنم😢😢😢😢بااینکه خیلی سختمه و رواعصابم راه میره😢..دیگه بالا نرفتم ب ...

نه اصلا جدا نخواب تو زندگیه عادیتو کن..فقط بی تفاوت باش نسبت به طلاق گرفتن و این چیزا..مطمئن باش داره اذیتت میکنه

تو خونسرد باش دیگه هم گریه نکن اصلاااا

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
خودمم فکر مبکنم همینه که میگی ..اخه من شهر بزرگی نیستم اطراف مشهدم خداکنه همچین روانشناسی باشه دور و ...

حتما برو که انقد عذاب نکشی. فقط یادت باشه روانشناس بالینی باشه که سردربیاره. اگه شخصیتش مرزی باشه، شما زیاد لازم نیس بری، خودش باید یه مدت بره. بستگی به شدت شخصیتش هم داره. 

خیلی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما برم بالا یا رو پلها بخابم😢😢😢..چیکار کنم الان😢😢من همش میگفتم کنارش بخابم عادت نشه واسش اما اون اصرار که جدابخواب 😢😢😭😭😭😭😭😻..منم همش میگم خوابم نمیبره تنهایی اون میگه تو اتاق بخواب پس من تو هال .الان اون رو تراسه 😢من چیکار کنم الان .؟؟فردا بهش نگم بریم دادگاه یابگم فکر کنه من جدیم .بهش ک میگم میگه من راضیم خودت برو 

نه اصلا جدا نخواب تو زندگیه عادیتو کن..فقط بی تفاوت باش نسبت به طلاق گرفتن و این چیزا..مطمئن باش دار ...

اخه میترسم برم کنارش بگه جرااومدی برو پایین واینا بالا یک تخت مشترک داریم روتراس اونو بافاصله ازهم گذاشت که جدابخوابیم😢😢😢😭😭😭😭...میدونه که تنها خوابم نمیبره و اذیتم 😢😢😢😢اخه چراانقد عذابم میده

اخه میترسم برم کنارش بگه جرااومدی برو پایین واینا بالا یک تخت مشترک داریم روتراس اونو بافاصله ازهم گ ...

برو اگه گفت چرا اومدی بگو من راحتم اگه ناراحتی خودت برو

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
نه اصلا جدا نخواب تو زندگیه عادیتو کن..فقط بی تفاوت باش نسبت به طلاق گرفتن و این چیزا..مطمئن باش دار ...

خداکنه اونم الکی بگه و دلش طلاق نخواد😢😢😢بش گفتم اگه ترست مهره بیا بریم هیچی نمیخوام خودم دادخواست میدم .یا خودت برو نهایت قسط بندی میکنن راست ودروغش میگف شب رئیس دادگستری مغازم بوده گفته مرد بره قسط بندی نمیکنن زن باید بره اخه من شنیدم جدیدا قسط بندی میکنن ..میگه اصلا من راضیم باید خیلی بجاهای باریک بکشه بعد طلاق گاهیم میگه بمون تا موهات رنگ دندونات شه طلاق بی طلاق😢من نمیدونم اخر وعاقبتم چی میشه😢😢😢😢😢😢

اخه میترسم برم کنارش بگه جرااومدی برو پایین واینا بالا یک تخت مشترک داریم روتراس اونو بافاصله ازهم گ ...

عزیزم چرا رو پله بمونی ؟ اذیت میشی. قشنگ برو خودت تو هال یا یه جای دیگه تنهایی بخواب. فردا که هر دوتاتون آروم شدین، بشین باهاش با آرامش صحبت کن. 

خیلی 
حتما برو که انقد عذاب نکشی. فقط یادت باشه روانشناس بالینی باشه که سردربیاره. اگه شخصیتش مرزی باشه، ش ...

خودش که اصلا نمیره مطمئنم😔😔😔😔من میرم حتما پیش رکانشناس بالینی خداکنه توشهرم باشه ..

برو اگه گفت چرا اومدی بگو من راحتم اگه ناراحتی خودت برو

خب پامیشه میاد توهال یااتاق انگار اون زنه من مرد😢😢😢😢خیلی سختمه پارو غرورم بذارم برم کنارش ولی میترسم عادت شه براش..اما اگه برمم کنارش میدونم میگه برو اونور یاخودش میاد پایین

عزیزم چرا رو پله بمونی ؟ اذیت میشی. قشنگ برو خودت تو هال یا یه جای دیگه تنهایی بخواب. فردا که هر دوت ...

باشه عزیزم پس نرم رو اون تخت تکنفره بالا که ازهم جداشون کرد بخابم؟؟تو هال بخابم جون کنارش که جا نیس بخابم😢😢😢..چه صحبتی بکنم 😢؟؟؟چی بگم من که دیگه حرفی ندارم نا ندارم یک کلمه بگم

وای انگار غم دنیا رو دلمه هی اشک میریزم لعنت بهت دنیا😢😢😢😢😢خدا چرا منو افریدی که فقط غم بکشم پنج سال بس نیست😢😢😢حداقل سردم کن که برم ازین زندگی چرا عاشق ترم میکنی😭😭کاااش بمیرم که حتی هنوزم دلم میخواد برم کنارش😢😢😢😢😢

وای انگار غم دنیا رو دلمه هی اشک میریزم لعنت بهت دنیا😢😢😢😢😢خدا چرا منو افریدی که فقط غم بکشم پنج ...

برو عزیزم دیگه اشک نریز کافیه برو بخواب. ایشالا ک مشکلت حل میشه.

از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست 

[QUOTE=98837703]کجا بخوابم ؟جدابخوابم😢😢😢..یا برم رو اون تخت تک تخت تک نفره. تو جدا نکن. اگه خودش

خواست میره ی جای دیگه میخوابه.

از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست