2777
2789
شوهرت دوستت داره فقط مشخصه میخواد اذیتت کنه یه مدت حرف طلاقو زد تو نشنیده بگیر برو تو اتاق برو تلویز ...

مامانم و خونوادم حتی یه رفیقش بخدا بشوخی شوهرم گفت بیا زنارو طلاق بدیم بعد رفیقش گفت تو که اگه خانومت نباشه هیچ اعتباری نداری تمام دارو ندارت زنته نباشه توهیچی نیستی نمیدونم چرااینجوری میگفت😢😢...

چطوری اگه سرد بشم خب بعد یمدت میاد منت کشی اما اونم اگ لج کنم قهر میکنه...من خودم داغون میشم باهام ح ...

حتما ببرش روانشناس وقتی حالش خوبه. تعادل روحی نداشتن خیلی بده.

از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر اینجوری که میگی، به نطرم شوهرت یه مشکلی داره. چند بار تا حالا دستاش رو تیغ زده؟ 

نه یبار اون اوایل خیلی بچه بود بیست سالش بود که اینکارو کرد ..اونم چون من گفتم بهیچ وجه نمیام برنمیگردم.الان که بش میگم بخاطر من زدی میگه نه بابا..خواستم خط بیفته بااینکه شبی که راش دادم خونه بابام اومد گفت ببین از دوریت چیکار کردم من دق کردم..شوهرم اون اوایل همش میگف من میرم یه شهر دیگه منم التماس که نه اخه بچه بودم میگفتم توروخدا نرو..خربودم ونفهم اونم تو دلش حتما میخندید بهم ..یبار مادرش گفت ایندفعه گفت میرم بگو برو توروخدا برو ..منم ازهمون زمان فهمیدم برعکس جواب میده😢😢😢..فقط دلش میخواست من ناز بکشم

مامانم و خونوادم حتی یه رفیقش بخدا بشوخی شوهرم گفت بیا زنارو طلاق بدیم بعد رفیقش گفت تو که اگه خانوم ...

بنظر من شوهرت دیده همه میگن زنت نباشه تو هیچی و خانوادش تورو میزنن تو سرش برای همین شوهرت میخواد با این کارا به همه بگه که تو وابستشی و اگه شوهرت نباشه نمیتونی زندگی کنی..انگار میخواد خودشو اثبات کنه

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
حتما ببرش روانشناس وقتی حالش خوبه. تعادل روحی نداشتن خیلی بده.

نمیاد😔میگه چی بلدن از بچگی همش سوال میکنن انگار خاطره براشون میگی .چندبار دیگم که یباررفت دیگه نرف خواهرش اجبارش کرد بره نرف

استارتر ببین یه مشکلی هست که علایمش اینطوری ان، ببین شوهرت چند تا رو داره؟

بی ثباتی ( مخصوصا تو روابط بین فردی، طوریکه یه روز عاشق ادم ان یه روز متنفر)

احساس پوچی

خودزنی (بخصوص با تیغ یا چاقو رو بازو و ساعد)

هیجاناتشون رو زیاد نمیتونن کنترل کنن، مثلا خیلی زود و شدی عصبانی میشن

از طرد شدن  وحشت دارن و نمیتونن ترک کردن رو تحمل کنن

درک درستی از هویت خودشون  نداشتن

خیلی 
بنظر من شوهرت دیده همه میگن زنت نباشه تو هیچی و خانوادش تورو میزنن تو سرش برای همین شوهرت میخواد با ...

خب تو میگی چیکار کنم باهمچین مردی😢😢امسب میگه من خیلی بدسدم دیگه نتونستم تحمل کنم گفتم من کثیف تر از توام منو نشناختی هنوز ..بعدم گفتم اره مردی که شعار میده چه فایده برو طلاق بده راس میگی هیچیم ازت نمیخوام..دهنشو بست یکم ..

استارتر ببین یه مشکلی هست که علایمش اینطوری ان، ببین شوهرت چند تا رو داره؟ بی ثباتی ( مخصوصا تو روا ...

نه خود زنی نداره اونم حتما به کسی دیده جو زده شده گفته بذار واسه من اینکارو کنه ..بیشتریارو داره خب چیکاره؟؟؟اما روابط اجتماعیش خیلی قویه انقد همه ازش تعریف میکنن میگن روراسته اهل چیزی نیست .مادرش میگه حرفش سرزبونشه اهل هیچی نیس عرضه نداره هیچی ولی حرف میزنه مثل بابابزرگشه ..باباش میگه از عشق زیاد بتویه که اینطوریه اخه یعنی چی😢😢😢

نمیاد😔میگه چی بلدن از بچگی همش سوال میکنن انگار خاطره براشون میگی .چندبار دیگم که یباررفت دیگه نرف ...

ی مشکلی داره ب نظرم همین طفره رفتنا هم واسه اینه. ادم عادی هیچوقت اونقدر ب سرعت عوض نمیشه. اون تو رو دوس داره اما خودش ی مشکل روحی داره و باید درمان بشه.

از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست 
خب تو میگی چیکار کنم باهمچین مردی😢😢امسب میگه من خیلی بدسدم دیگه نتونستم تحمل کنم گفتم من کثیف تر ا ...

ببین عزیزم شوهرت خودش میدونه بهتر از تو نمیتونه پیدا کنه..ازحرفایی که زدی میشه فهمید همه تو رو سرتر از اون میدونن و این اذیتش میکنه اون میخواد تو همش التماسش کنی..اما بنظرم تو دوسش داشته باش اما ازین به بعد بی تفاوت باش دیگه اصلاااااا جلو روش گریه نکن و حرص نخور..حرف طلاقو که زد بیخیال باش بذار بترسه..وقتی سکوت کنی اون عقب نشینی میکنه..بهش نگو تروخدا طلاقم نده..حرف طلاقو زد فقط بیخیال و سرد برخورد کن..نذار ارزشت پایین بیاد

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
نه خود زنی نداره اونم حتما به کسی دیده جو زده شده گفته بذار واسه من اینکارو کنه ..بیشتریارو داره خب ...

ببین به نطرم برین پیش روانشناس بالینی. مشاور اینا نه ها، فقط روانشناس اونم روانشناسی که گرایش بالینی خونده. این یه مدل شخصیته. بهش میگن شخصیت مرزی. البته طیف داره، از خفیف تا شدید. خودشم نیومد، تنهایی برو، بگو شوهرم این مدلیه. یه جور خاصی باید باهاشون برخورد کرد. دست خودشون هم نیست، این مدلی بزرگ شدن. البته من فقط حدس زدم. ان شالله که حل میشه

خیلی 

مثلا تو خیلی کارا منو تشویق میکنه واسه پیشرفتم اما گاهیم همش از پوچی وشکست حرف میزنه که اخرش چی میخواد بشه ..یجوری گاهی حرف نیزنه که منم باخودم میگم واقعا چی میشه 😔😔😔انقدر جدی حرف میزنه که من گاها خوابم نمیبره ازترس مخصوصا اولا که میگفت من میرم یشهر دیگه درو قفل میکردم که نره صبحش باز منو میپیچوند بخاطر فلان موضوع نرفتم همش همین اوضاعو داشتیم ..کم کم فهمیدم هیچجا نمیره یا خیال پردازه میگف من زمان بچگیم نبودم سه ماه چون من بترسم یعنی الانم میتونم برم..یاگاهی میگفت اون اولا که خیلی بجه بود هجده بود میگفت ترکم نکنی که میام از خونه بابات میدزدمت با مثلا فلانی ..میگفتم اون کیه میگفت یکی از ادمای لات ومعروف..اخه اصلا وجود نداشت فقط میخواست منو بترسونه ..همون روزا که قهر کردم انقد بچه بود زنگ میزد جواب نمیدادیم شبش نامه انداخت تو خونمون باخط خودش نوشت من علی حسینی ام فقط منتظر باشین که دخترتون رو بیام بدزدم شاید بخندین انا باخط خودش بود مامانم میگف خیلی بچس وساده

ی مشکلی داره ب نظرم همین طفره رفتنا هم واسه اینه. ادم عادی هیچوقت اونقدر ب سرعت عوض نمیشه. اون تو رو ...

اره دقیقا عزیزم اخه میدونم که خیلی احساسیه انا ازش که میخوام میگه من هیچکسو دوست ندارم اما انقد اهنگای عاشقانه احساسی گوش میده میگه من بابامم دوست ندارم چه برسه به بقیه ..اصلا نمیخواد بروز بده که اونم چه دلی داره ..همش میگه من دلم از سنگه اینجور خودشون میخواد همش نشون بده که من دلم سنگه من بدم من ادم درستی نیستم بااینکه قشنگ میشه فهمید اهل چیزی نیست 

ببین عزیزم شوهرت خودش میدونه بهتر از تو نمیتونه پیدا کنه..ازحرفایی که زدی میشه فهمید همه تو رو سرتر ...

عزیزم باشه چشم دیگه بی محلی میکنم😢😢😢😢بااینکه خیلی سختمه و رواعصابم راه میره😢..دیگه بالا نرفتم برای خواب ..رو پلهام😢😢حالا که اون اول گفت جدابخوابیم نرم کنارش؟؟؟جدابخوابم 😢😢😢😢...خداکنه اونم واقعا دلش طلاق نداد جون باهمه بیشعوریاش خیلی عاشقشم اگه جدابشم دیگه اصلا ادم اول نمیشم خودمو میشناسم 😢😢😢😢

ببین به نطرم برین پیش روانشناس بالینی. مشاور اینا نه ها، فقط روانشناس اونم روانشناسی که گرایش بالینی ...

خودمم فکر مبکنم همینه که میگی ..اخه من شهر بزرگی نیستم اطراف مشهدم خداکنه همچین روانشناسی باشه دور ورم 😢😢..هرینه هاشم خیلی بالاس متاسفانه اما میرم حتما ..اون که نمیاد تنها برم جواب میگیرم چندجلسه باید برم