2777
2789
عنوان

ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 2556 بازدید | 53 پست
نه اصلن دیدش مشکل نداشت برا همین نیگفتن اصن ام اس نیس اولش

متاسفانه علائمش متفاوته و ادم نمیتونه تشخیص بده خیلی باید پیگیری کنی تا  دردتو بفهمی

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده سال پیش تاری دید گرفت و کورتون درمانی کردن گفتن فشار چشمشه اونجوریم که مامانش میگه درمانو کامل نک ...

ان شاالله خدا به هردوتون سلامتی بده تا از پس سختی های این بیماری بر بیاد . من شدیدا پادرد دارم گاهی هم تاری دید اما تا حالا دکتر نرفتم .تصمیم دارم ان شاالله در اولین فرصت برم مغز و اعصاب چون واقعا خسته شدم 

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده  
شما برو دکتر مغز و اعصاب برات ام ار ای بنویسه مادر شوهرمم این بود زانو دردم داشت گفتن نخاعش گرفته عم ...

ممنونم عزیزم 

حتما در اولین فرصت می رم .من فقط 29 سالمه اما  واقعا مثل افراد مسن پا درد دارم وقتی میخوام راه برم تا پاهام از خشکی در بیاد می لنگم 

ان شاالله خدا به هردوتون سلامتی بده تا از پس سختی های این بیماری بر بیاد . من شدیدا پادرد دارم گاهی ...

ممنون عزیزم حتما برو پیگیری کن هرچی زودتر بری دردسرت کمتر میشه شمام علائمتون تقریبا مثل همسر منه البته ان شاالله که ام اس نباشه خدا بهت سلامتی بده دکتر رفتن خیلی سخته بخدا مخصوصا اگه بچتم کوچیک باشه

ممنونم عزیزم  حتما در اولین فرصت می رم .من فقط 29 سالمه اما  واقعا مثل افراد مسن پا درد د ...

پشت گوش ننداز حتما برو ام اس نوعای مختلف داره  خدارو شکر شوهرم ام اسش خفیفه اونجا تعریف میکردن یه مدلش کم کم اعضای بدنو لمس میکنه و از کار میندازه همش دعا دعا میکردم حداقل اون مدلش نباشه وگرنه با یه بچه دو ساله میخوام چکار کنم

پشت گوش ننداز حتما برو ام اس نوعای مختلف داره  خدارو شکر شوهرم ام اسش خفیفه اونجا تعریف میکردن ...

خیلی سخته

ان شاالله هرچه زودتر سلامتیشونو کامل بدست بیاره .خدا به شماهم سلامتی بده تا رنج بیماری رو تحمل کنی 

چه علائمی داشت تا فهمیدید؟ 

تاری دید ناگهانی سرگیجه گاهیم تهوع داشت ولی صدتا دکتر بردیم تا فهمیدن اواخرم مادرش میرفت چون بچم مریض شد فهمیدن چشه ولی نگفتن بهم من چند جا بردم نشون دادم جواباشو متوجه شدم

خیلی سخته ان شاالله هرچه زودتر سلامتیشونو کامل بدست بیاره .خدا به شماهم سلامتی بده تا رنج بیماری رو ...

سلامت باشی عزیزم ان شالله خدا به شما خانوادتونم سلامتی بده و درگیر بیماری نشین

تاری دید ناگهانی سرگیجه گاهیم تهوع داشت ولی صدتا دکتر بردیم تا فهمیدن اواخرم مادرش میرفت چون بچم مری ...

منم علایم شو تو نت خوندم قشنگ همه رو دارم خیلی میترسم 

خدا همه بیمار ها رو شفا بده 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.